PirttiHirmun Päiväkirja

Kaikenlaista...

08.12.2006 17.58 - urheilu 

Olin oppilaiden kanssa tänään vaihtelun vuoksi kuntosalilla.... Noh-eka ryhmä ryntäili laitteesta toiseen kysellen koko ajan "Miten tässä tehdäään ?" tai sitten he jaksoivat tehdä jossakin laiteessa 10 toistoa, toisessa 12 ja kolmannessa 2!! Ohjeet oli kuitenkin annettu miten kuntosalissa tulee toimia (3-x 15 toistoa kevyillä painoilla, olkaa pareittain, tehkää yksi liike ensin loppuun ja sen jälkeen siirrytte seuraavaan laitteeseen)!!!
No-tuli toinen ryhmä, heidän kanssa tunti sujui huomattavasti paremmin paitsi 5 min ennen koko viikon viimeistä tuntia yksi vaaleahiuksinen oppilas meni juoksumattoa kokeilemaan..
Laittoi tehot niin kovalle, että jalat sotkeentuivat ja hän kaatui, piti vielä kiinni kaiteesta, että oikein roikkui laitteessa kiinni, itse raahautuen perässä!!! Ja siis siellä kuntosalissa kun oli muitakin ihmisiä! Sai taas hävetä silmät päästä! Eräs oppilas kommentoi "Blondi juoksumatolla!"
Iltapäivällä kössitunnin loppupuolella täräytin syötön vastaanoton parini silmään!!Kauhistus ja kulmäpussi oli tarpeen! Onneksi ei käyny hullummin loppujen lopuksi! Tulipahan vaan mieleen että salibandyyn suunnitellut suojalasit olisivat vallan käyttökelpoiset myös ahtaassa squashkopissa!! Huh,huh-onneksi on viikonloppu!

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu