PirttiHirmun Päiväkirja

Menoo ja meninkii..

18.12.2006 21.14 - henkilökohtaiset 

No niin 5 tuntia niistä 12 tunnista on tehty!Jaksoin jopa opettaa koripallon heittoa 7-luokkalaisille tänään: panin peliin porkkanaa-oikeaa heittotyyliä käyttäen kun tekee korin saakin viisi (5) pistettä ja sillä "tyttötyylillä" vaan yhden pisteen! No ei kovin montaa 5 pisteen koria kuitenkaan tullu...höh!
Nuo uudet matot on ihan huiput, ne on melkein yhtä mustat ku nuo koirat niin niiden karvat (karvatupot) ei näy niissä ollenkaan!! Mahtavaa!
Suomen naisleijonat voitti Saksan 11-0! Huh, huh! Aika tasasta! Huomenna ratkeaakin sitten sen turneen voitto ku Suomi kohtaa Ruotsin Tikkurilassa! Meen katsomaan miten tasaista se on!?
Kiipeilyssä ei tänään tullut mitään huippusuoritusta, ennemminkin vaan sormet ihan sikakipeeksi! Ei oikein jaksanu vääntää diagonaalia, eikä mitään muutakaan hienouksia!Porukkaa oli hulluna, kaikki yrittää tsempata ennen joulukinkkua... Mun ei onnex sitä tarvi miettii, en nimittäin oo joulun enkä jouluruoan ystävä lainkaan!! Paan siihen ruokaan niin paljon ketsuppia, että se ei muulle maistukkaan-ja joka joulu kuulen sen saman lauseen: "Tuo se sitten laittaa tuota ketsuppia joka paikkaan!"

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu