PirttiHirmun Päiväkirja

Luistelusta..

24.01.2007 08.26 - harrastukset 

Eilen käytiin parin kaverin kanssa vähän ottamassa tuntumaan ulkojäillä luisteluun. Eihän tässä oo ku reilu viikko niin ollaan jo isossa jäähallissa, parrasvaloissa, pelaamassa! Mun luistimet oli siis niin tylsät, että ihan hyvä kun kävin kokeilemassa-eihän sellasilla pysy pystyssä kovassa jääkiekko-ottelussa laisinkaan. Eli ne on teroitettava! Saatiin "Tsöpön" kanssa ohjeita lättysyötön tekniikasta ja vähän laukaustakin harjoiteltiin! Oli tosi hauskaa ja ilma oli just hyvä! Suosittelen ulkojäillä käymistä!!
Lunta on tulee taivaalta hiljakseen ja pikkuhiljaa alkaa näyttämään siltä, että ees jonkinlainen talvi saadaan sittenkin. Oppilaita se ei hirveesti miellytä sillä sehän tietää, että sisäliikunta jää joksikin aikaa tauolle ja pääsemme /joidenkin mielestä joudumme ulos! Toivottavsti ensi viikolla koulumme kenttä on kunnossa, en kyllä ymmärrä että se ei ole jo nyt kunnossa (toki se ei ole yllätys kun tietää kentänhoitajamme jolla on "suojatyöpaikka" alkoholiongelmasta huolimatta)!!Että semmosta! Siihenkin hommaan löytys joku vähän innokkaampi koulutettava varmasti työkkäristä!

Kommentoi

Lisää kommentti

Nimi:
Email:
Kotisivu:
Kotisivu:
Kommentti:

Kommentit

ukko (anon, 24.01.2007 20.27)

Tylsät ja tylsät luistimet ai jaahas ettei vaan olisi selittelyn makua niin kun yleensäkin ex-huippu urheilijoilla on tapana "asiansa" esittää hah:)..mutta pääasia on se että hyppy kulkee!!

PirttiHirmu (26.01.2007 10.26)

Heh, niimpä tylsät ja tylsät! Olisit nähny tsöpön jäällä!Todettiin molemmat, et "nää ei oo kyllä Jussin teroittamat luistimet!"

tsöppö (anon, 02.02.2007 12.15)

juu ei ollut jussin laittamat terät ei, siks niin puujalkoja oltiin...ukolle vain tiedoksi;)

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu