PirttiHirmun Päiväkirja

Talviurheilua

29.01.2007 16.12 - työ 

Oltiin sit eilen pelaamas se "harkkamatsi" ulkojäillä! Sää oli tähän asti tämän talven paras, muutama aste pakkasta ja aurinko paistoi! Itse pelistä sitten; eihän me vanhat kilpaurheilijat osata pelata ees höntsäpelejä niin ettei maaleja laskettais ja ettei se kilpailuvietti jossain välissä syttyis! Rasva Rosita antoi heti "tutaa" Nynny-Enriquelle ja Jlo sai myös tuntea kunnon taklauksen "puun takaa"! Melekone se Rasva Rosita! Enrique oli tietty tuonu ne ringettetikut mukanaan ja pitihän sitäki sit väkisin pelata -  munkin pyörittämistä. Tunnin verran pelattiin ja kaikki sai hien pintaan ja hauskaa oli! Täytyy ottaa tavaksi every sunday hockey game!
Koulussakin piti sit tänään aloittaa luistelukausi. Kaikilla oppilailla oli luistimet mukana, mutta se meidän paska suojatyöntekijä, kentänhoitaja, päätti aloittaa kentän valamisen 8 aikaan jolloin tunnin piti alkaa!! No eihän sinne kentälle voinu mennä!!!Voi perkele, että otti päähän!
Iltapäivällä päästiin pelaamaan ja todettiin, että se kenttä on siis niin surkeessa kunnossa ku olla ja voi! Mä en kyenny soittamaan minnekään valittaakseni asiasta ku olisin menny lankoja pitkin Helsingin liikuntavirastoon samantien! Ei tarvi ihmetellä enää miksei Hesaliaset nuoret osaa/opi luistelemaan jos lähikentät on tuollaisessa kunnossa ja niitä hoidetaan samalla tavalla!!Aina ku lapset ovat menossa luistelemaan tulee ukko letkun kanssa ruiskuttamaan vettä kentälle ja sanoo "tulkaa parin tunnin päästä!" "Mee yksinäs"- mäkin sille sanoisin!

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu