PirttiHirmun Päiväkirja

Chillausta ja grillausta

22.02.2007 20.04 - harrastukset 

La Graven rinteet on jo nahty! Päätimme aamulla mennä valloittamaan uudesta Les 2 Alpit. Niissä rinteissä on vaan sitä jotakin....Kahdessa päivässä olemme valloittaneen niistä ehkä 1/20 osan!

Ei enempää eikä vähempää, mutta minähän olen nykyään Rossignolin testilaskija. Mulla oli jotkut BRÄNIKÄT laudanpätkät alla, kuulemma 600 euron skimbat!!!Niitä nyt tässä testaillaan pari päivää femman päivävuokralla. Meidän joukossa on myös uusi lautailija, hänkin kuuluu Rossignolin talliin!

Kissan perässä päästiin helposti takas kotiin ja sitten iski auringonpistos, jano ja kaamee nälkä. No terdelle tarjoillaan pizzaa ja sen sellaista, jota oli pakko maistaa. Sitten iski chillausbuumi ku sunny paisto aika mukavasti suoraan nassuun.

Laskut jäi siihen ja siirryimme 3200 metristä alas kotiterdelle kaakaolle. Keittiöhenkilökunta huutaa jo syömään, joten PirttiHirmun on aivan pakko lopettaa!

Sinikka lähettää terkut, että nassu kesii ja massu pesii - olokaa varovaisia sen auringon kanssa siellä Suomessa!

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

BabyS (anon, 23.02.2007 15.24)

Vähän mä olen odotellu näitä juttuja:). Kiva että on ollu kivaa...terkkuja sinne ja kivoja laskuja. nimim.Kateellisena kotona

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu