PirttiHirmun Päiväkirja

Back to Finland

26.02.2007 12.15 - harrastukset 

Huh, huh! Reissu takana ja ekaa päivää töissä vajaa 5 tunnin yöunilla! Eilen ei matkustettu yhtään sen enempää kuin n. 15 tuntia!!!
Summa Summarum reisusta- muutamia paikkoja jäi esittelemättä, joten tässä niistä pikku pätkät;
Perjantaina olimme siinä kuuluisassa Mummolaaksossa, jossa Sinikka ja Rasva Rosita ovat aloittaneet laskettelu-uran! Täytyy kyllä sanoa, että biisin "I never promised you a Rosegarden..." sanat sopivat tähän kuin puutarhakeinutuolihissi Mummolaaksoon! Herran Isä siunatkoon mikä mesta! Se on varmaan (kaikesta päätellen) ollut La Graven ensimmäinen laskettelukeskus joskus 1970-luvun tammikuun alkupuolella! Ja valitettavasti sen jälkeen siellä ei uudistuksia ole tehty! Oikeesti ne puutarhakeinutuolihissit oli järkyttävän pelottavat, rinteitä 3 ehkä ja hissilippujärjestelmäkin oli hieman vanhanaikainen! No suut oli aluksi kaikilla mutrulla kun sillä Skibussilla sinne päästiin (jostain syystä muuten se Skibussi oli ilmainen)! Päätettiin kuitenkin tehdä päivästä väkisin hyvä, jäisistä rinteistä ja -70-luvun tunnelmasta huolimatta! Minä, Sinikka ja Jlo laskettiin koko päivä ja muut hengas 50-luvun terassilla odottaen kotiinpääsyä!Otettiin videolle Sinikan ja mun fronttitonnit päivän päätteksi, niille ollaan naurettu muutama kerta - aika lennokkaat ne oli molemmilla!

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

sinikka (anon, 27.02.2007 19.18)

Mummolaakson HUGE-mäessä fronttitonnin vetäminen ei ole heleppoo,puhumattakaan puutarhakeinulla nousemisesta korkeuksiin.Siinä sai tunnelmaa vähän mitä se sit tulee oleen keinutuolissa Mummona, ehkä jossain laaksossa?Kiitos pirttihirmulle sauvamerkin opetuksesta! Pitäiskö laittaa youtubeen ne fronttitonnit?:D
Galluppi muille täällä vierailijoille!
Tiedättekö amatöörit, mikä on sauvamerkki?:)

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu