PirttiHirmun Päiväkirja

Canal Plus ja heikompien syrjintä jatkuu..

01.03.2007 19.37 - henkilökohtaiset 

Oon kirjoittanut tästä jo aikaisemminkin mutta jatkan marmatusta (vaikka se ei auta)!
Tiistaina Canal Plus näytti Lukko - HPK pelin, OK! Tänään torstaina HPK - HIFK pelin, jep,jep! Tyvipäässä käydään kovaa taistelua sillä Kalpa on hiipinyt komen pisteen päähän Ässistä ja tänään juuri nämä joukkueet kohtaavat Porissa. Jompi kumpi näistä joukkueista menee karsintoihin....Mutta, EI näytetään peli jossa haetaan ehkä play off asetelmia!!! Shit, paska & scheisse! Olokoot koko peli!Sapettaa niin pirusti!
Eilen olin raveissa ja poislähtiessäni aloin miettiä, että minkäköhän takia siellä käy 90- tai jopa 95% vain miehiä??? Tytöthän ne on ala - ja vielä yläasteiässäkin hevoshulluja. Vihkoihin piirretään hevosen kuvia, käydään ratsastustunneilla, siivotaan ilmaiseksi pilttuita (niinkuin kummityttöni teki) ja sitten se yhtäkkiä lopahtaa... En mä muista tunteneeni yhtään hevoshullu poikaa koko elämäni aikana, missä ne kaikki muuten on? Tulin hetken pohdittuani siihen tulokseen, että se on se vedonlyönti joka ne keski-ikäiset ukot sinne raveihin saa! Siellä saa rauhassa hellapoliisilta ottaa pari kaljaa ukkojen kesken ja tuhlata rahaa nahkaformuloihin!!Harvemmin akat lähtee mukaan kuitenkaan.
Raveissa oli kuitenkin vaikutusvaltaisia ihmisiä - tai ainakin he pyrkivät vaikutusvaltaisiksi, sillä Marko Björs sekä Riitta Väisänen olivat ostaneet kimppaan lähdön mainokseksi ja heidän ystävät jakoivat auliisti (ruokapalkalla) flyereita tuleville äänestäjille.
Huomenna Tampereelle...!

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

Aleksi (anon, 14.03.2007 14.13)

Hei, tuosta kanalin sortamisesta vielä seuraavaa. Olen nyt kahteen otteeseen kysynyt heiltä tuota ottelu politiikkaa, ilman minkäänlaista vastausta. Seuraavassa viimeisin viestini Canalin asiakaspalveluun:

Hei, laitoin teille kyselyä 28.2.2007 koskien näytettäviä SM-liiga otteluita. Viestini ei ilmeisesti tavoittanut teitä, kun en vastausta saanut kysymykseeni, joten kokeillaanpa uudestaan jos vaikka nyt tämän lomakkeen lähetys onnistuisi:

Viesti 28.2.2007:
"Hei, olisin tiedustellut millä periaattella valitsette SM-liigan ottelut? Otin Canalin jotta pääsisin näkemään Kuopion KalPan otteluita, mutta olette onnistuneet näyttämään ainoastaan yhden, sekin kotiottelu. Huomenna 1.3 olisi mielenkiintoinen ja tiukka taistelu Porissa, mutta onnistuitte senkin sivuuttamaan. Onko asia näin, että KalPa saa vaan yhden pelin per kausi kun muille tulee moninkertaisesti enemmän? Olen erittäin pettynyt ja joudun harkitsemaan paketista luopumista. Onko ensi kaudella tulossa sama Kuopio vastainen politiikka?"

PirttiHirmu (14.03.2007 20.50)

Hei! Hienoa, että joku muukin on samaa mieltä kanssani ja kaipaa Kalpan pelejä telkkariin!
Ihme hommaa kun eivät ole vastanneet mitään! Voiskohan sinne soittaa??

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu