PirttiHirmun Päiväkirja

After ski raporttia

13.03.2007 20.01 - viihde 

Lauantaina oli tosissaan huippupippalot MountVuorimiehessä! Puuha-Leka täytti vuosia ja järkkäs kivat bileet!Toppavaatteissa tietenkin mentiin paikalle, koska luvassa oli terassilla istumista! Lämmintä riitti sekä vaatetuksen osalta, että syömisten ja juomisten osalta! Tarjoilu oli huippua, koska jokainen sai ottaa baarista juotavaa niin paljon kuin halus ja jos siihen ei jaksanut kättänsä ojentaa niin pystyi myös walkie takien avulla pyytää keittiöstä kaakaoista, ihanaa juomaa!Ohjelmassa oli pulmaista ratkontaa, johon allekirjoittanut ei pystynyt paneutumaan hyvien tarjoilujen vuoksi! Osa jaksoi ratkoa 3-4 "kiipeliä".
Puuha-Leka oli saanut vihjaavia lahjoja - liittyen omaan harrastamattomuuteen (josta tehdään väkisin harrastus) ja nykyiseen harrastukseen!
Äkkiä se kello olikin vähän yli kolme yöllä! Taksilla kotiin ja pelonsekaisin tunnelmin odottelemaan sunnuntaiaamun "aurinkoista olotilaa!"
Ei onneksi ollut mitään kamalaa olotilaa, väsymys oli iltapäivällä järkyttävä, mutta siitäkin on jo selvitty!!Täytyy sanoa, että olipa mukavaa!!

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu