PirttiHirmun Päiväkirja

Säbän välieräennakko

15.03.2007 20.21 - urheilu 

Viikonloppuna alkaa säbän (naisten) välierät. Yritän tässä veikata kuinka ottelupareissa tulee käymään:

ERÄ - SBS Rupu
Erä on kyllä selkeä ennakkosuosikki tässä parissa! Rupu tiputti kuitenkin jo yhden ennakkosuosikin, joten mikä ettei se voisi ainakin heiluttaa kotonaan Erän tähtisikermän itseluottamusta. Eräläisten tulee juuri uskoa itseensä eikä pelätä tappioita. Pari vuotta on menny Tapanilan tyttöjen kirkkaimmasta mitalista, mutta tänä vuonna se on jälleen saatavilla jos...
Rupun kotihalli on yksi vaikeimmista paikoista pelata ja siinä piilee Rupulaisten taika! Yksi voitto olisi kuitenkin vieraistakin otettava, pystyykö Huittisten Hullut Hupakot sen tekemään??
Veikkaan kuitenkin Erälle 3-1 voittoa!


NST - PSS

Tässäkin parissa on yllättäjä jatkossa; nimittäin Porvoon lakut pisti Classicin jäätelöt sulamaan kesikselle ja jatkavat nyt matkaansa kohti aurinkoa...mutta riittääkö potku finaaleihin???
Molemmilla joukkueilla on yleisö loistavasti joukkueen tukena ja hurmosta löytyy varmaan sekä Lappeenrannasta että Porvoosst!
Tämä ottelusarja menee todennäköisesti jopa viidenteen peliin ja veikkaan että pari peliä menee jatkoajalle ellei jopa rankkuskaboihin. Maalivahtipeli on NST; n vahvuus, mutta PSS näytti taktillisesti närhen munat Mansen flikoille - saa nähdä mitä Velli on keksinyt NST;n naisvartioinnin purkamiseksi?
Villi veikkaus 2-3 Porvoo tekee Ässät!!!

Laitetaanpa veikkaus pystyyn! Arvaa finaalijoukkueet näistä pareista!

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

B.K (anon, 15.03.2007 21.25)

erä-nst

BabyS (anon, 16.03.2007 10.10)

erä-pss :)

tsöppö (anon, 16.03.2007 18.06)

erä-pss

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu