PirttiHirmun Päiväkirja

Kelta-mustat...

31.03.2007 21.03 - urheilu 

Eilen olin TAAS lätkämatsissa! Pikkusen oli ruuhkaa kun kaikki Espooolaiset oivat heränneet talviunestaan ja huomanneet, että oman kylän pojat ovat päässet välieriin! Koko perheen voimin sitä sitten saavuttiin katsomaan Länkkärille! Ei mennyt ku 40 min AUTOLLA perille, just matsin alkuun ehdittin. Etäkärpät pitivät kyllä tunnelmasta huolta ja muutenkin tuntui, että ne Espoolaiset olivatkin suurimmaksi osaksi maalaisjoukkueen, eli Kärppien kannustajia! Tunnelma oli hallissa mahtava ja peli oli äärettömän fyysistä sekä välierille sopivan "kuumaa". Kelta-mustat voitti oltuaan mielestäni se kärsivällisempi joukkue.
Tänään oli myös kelta-mustien päivä! Porvoon salibandyseura voitti seuran historian ensimmäisen SM-mitalin naisten sarjassa - hekin pelaavat kelta-mustissa peliasuissa!!Onnea Kiukulle!!
MUTTA myös toinen kelta-musta joukkue voitti tänään! Kärpät otti kolmannen ja ratkaisevan voiton Bluesista jatkoerän jälkeen ja finaali kutsuu Raksilan herroja! Huippua - pääsee pääsiäisenä katsomaan hokia!JES!
Ostin muuten tänään puhelimen: huippuhienon Sonyn! siinä on kaikkia mukavia juttuja, joihin pitää vielä tutustua!! Takkikin löytyi viime hetkellä, se oli vaan pakko ostaa ku oli "tarjouksessa". sitä on pitkään kyylätty, et milloin se hinta alenee!!
Naiset aloittavat muuten lätkän MM-kisat ihan muutaman päivän sisään. Saas nähdä miten akkojen käy...??

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu