PirttiHirmun Päiväkirja

"Töissä"

14.04.2007 22.25 - viihde 

Olin tänään vetämässä kerho-ohjaajakurssia maalaiskunnassa. Kurssilla oli 9 miestä ja päivä meni aika leppoisasti heidän kanssaan. On se vaan mukavaa "pitää oppituntia" välillä aikuisille ja motivoituneille sellaisille. Yllättävä piirre heistäkin kyllä löytyi... yksi suunnittelee harjoitukset paperille ennen treenejä ja loput miettii sen vaan päässä ja "vetää aina suurinpiirtein saman kaavan mukaan." No ei tarvi varmaan ihmetellä jos junnut lopettaa harrastuksen...?? No, tuo asia heille tuli kyllä selväksi, että ensi kaudella jokaisen tulee suunnitella harjoitteet paperille ja siellä tulee olla mietittynä jokin punainen lanka läpi kauden!!
Kärppälauma jatkaa varmaan bileitään edelleen. Jossakin lehdessä oli, että jätkät juhlii yli viikon! Huippua! Ilta-Sanomien ja Iltalehden sivuilla oli hauskoja bilepätkiä...käykääpä katsomassa miten se Raksila oikein räjähti! Onhan siellä yksi naiskiekkoilijakin kerännnyt huomiota, siitäkin löytyy viedoklippi!
Huomenna saattaa ratketa myös miesten salibandymestaruus. SSVn johtaa voitoin 2-0 Tampereen Classicia vastaan. Saa nähdä saako Kurre Pasilan halliin väkeä ja tunnelmaa ja soiko miehen kitara jo huomen illalla?!
Jälleen tulosvetoa siis...SSV-Classic?

Minä sanon 7-4 SSV Mestariksi jo huomenna!

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

Kapa (anon, 15.04.2007 10.19)

Niinhän se menee et SSV vie, on ollut sellaista isät vs pojat peliä. 10 poikki ja uudet jaot.. Siis SSV voittaa 8-3

ukko (anon, 15.04.2007 16.46)

joo nii just yks naiskiekkoilija no kukas muu kun kaikkien rakastama meidän ihan oma ihqu Saija Sirviö hah:)

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu