PirttiHirmun Päiväkirja

Vappu paketissaan..

02.05.2007 12.09 - henkilökohtaiset 


Perjantaina se alkoi ja maanantai-tiistai välisenä yönä päättyi...HUH, HUH! Aikamoista! Eilen sitten ei enää päässytkään minnekään, en ees Kaivariin picnikille!

No pe oltiin pikku porukalla siipiä syömäss keskustassa, otettiin siitä kyytipojaksi pari tuoppia! Rasva Rosita johdatti tätä pikku porukkaa aina Roballe asti, mutta pettymys oli valtava ku kyseinen ravintola oli uusinut täysin kasvonsa (aivan paska paikka) ja siellä oli se tasan 17 ihmistä meidän lisäksi! Mä vähän kokeilin breikki mahdollisuutta siinä baarissa olleessa suihkuhuoneessa (joka on kuulemma rakennettu vaahtobileitä varten), mutta ei se oikein irronnut...
La aamu koitti ja Rasva Rosita oli Kalliossa jo 10 aikaan! Perinteeksi muodostunut aamupala Kallion kantakuppilassa venähti sitten iltaan klo 20 asti! Olipa muuten halpaa tarjota kierros kavereille - 4 siideriä ja kolme kaljaa yhteensä 16.80 e! Ihan huippua! Sinikka halus laulamaan joten siirryimme karaokekuppilaan. Laulaa luikastiin, mutta emme olleet tyytyväsisä äänentoistolaitteisiin - parempiakin on nähty!
Sunnuntain Rasva Rosita oli määrännyt LEPOPÄIVÄKSI, no muut sitä kutakuinkin toteuttikin, mutta itse Rosita oli hukassa?!? Sitä sitten jäljiteltiin, mutta mitään ei kuulunut ennenkuin illalla... Rosita kellui hengissä jossakin, en tiedä missä..!
Maanantaina osa käväs töissä. Illaksi oli sovittu taas kokoontumisajot Kallioon nyyttikestien merkeissä. Mä olin vuorokauden ainakin valmistanut texmex voileipäkakkua ja se oli siis niin hyvää, että vei kielen mennessään! Mun pitäis muuten avata Reseptisivut jossain... "Hyväksi koetut reseptit!"
Tarjoilu oli loistavaa ja hyvät ystävät ympärillä, mikäs sen hauskempaa. Viereiseen baariin siirryttämme jengi alkoi oleen jo siinä kunnossa, että kenenkään suustä ei mitään järkevää lausetta tullut!!
Maanantaina piti sit tosissaan päästä sinne Kaivariin, mutta en päässy sängystä sitten millään... 13.15 vääntäydyin väkisin ylös ja lähden hakemaan sapuskaa. Sen Kiinalaisaterian jälkeen oli naula otsassa jälleen ja ei muuta kuin sänkyyn. Muut vietti picniciä 50000 muun kanssa - et ei meitä varmaan ees kaivattu!!
Mä yhdyn Anderssoniin ja alan laihdutuskuurille! On sen verran paksu olo nyt!!!

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

BabyS (anon, 02.05.2007 17.28)

Mä lähen mukaan laihdutuskuuriin :)! Kohta on hei kesä ja pitäis muka mennä rannalle...

PirttiHirmu (anon, 02.05.2007 17.45)

Nii-in,älä muuta sano, mutta musta sulla ei oo mitään ylimääräistä toisin kuin mulla.
Tästä vapun kootuista unohtui kyllä se tärkein asia, että ISOT KIITOKSET kuuluvat myös sinulle Baby kun hoidit tyttöjä ja olit tyhjentänyt myös asianpesukoneen! Huippuhoitaja!! Kiitokset vielä kerran siis!

Sinikka (anon, 03.05.2007 20.10)

Kun sanoin,vietin rauhallisen kotivapun juoden simaa, ja laulellen..
Minä en lähde laihdutushössötyksiin mukaan....en!

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu