PirttiHirmun Päiväkirja

Terveiset Tanskasta!!

13.05.2007 22.22 - urheilu 

Ekaa kertaa netissä! Mahtavaa!

Kisat ovat pyörähtänet mukavasti käyntiin, tai no mukavasti ja mukavasti.. Eilen pyörittiin Saksalaisessa pesukoneessa kunnon linkouksella ja hyvä ku osatttiin hallista ulos! Turpiin tuli kunnolla, mutta joukkue löysi aamuksi jo positiivisen ilmeen sanomalla mulle, että maaleista 8 tehtiin ylivoimalla, pelihän olis ollu ilman jäähyjä 2-3! Todellakin! Kanukit ovat juuri noin postiivisia kuin tuo lausahdus antaa ymmäretää! En ole koskaan urani aikan ollut tai valmentanut näin postiviista joukkuetta! Ihan käsittämätöntä! Osa pelaajista on pelannut muutaman kuukauden salibandya (toki ovat lätkän pelaajia) ja ovat aidosti lähdössä voittamaan jokaista ottelua (viis siitä ostaanko kaikkia tarpeellisia sääntöjä tai taktisiataitoja)!! Kyllä suomalaisilla akoilla olis ruskee vana valunu ekassa matsissa ja pukukopissa joku olisi sanonu "me hävitään!"

Tänään tehtiin historiaa ja saatiin ensimmäinen piste pelaamalla 7-7 Espanjan kanssa! Olimme jo 1-5 tappiolla, mutta niin vaan kammettiin rinnalle ja ohi, mutta 20 s. erotti meidät ekasta voitosta!

Uskon kuitenkin postitiivinen energia vievän meitä vielä eteenpäin ainakin oppimisen puolella. Ei tarvi kuin kerran pilliin viheltään niin joukkue tulee JUOSTEN eteeni! Tätä ei ole koskaan ennen tapahtunut minun valmentaja urallani!

Tunnelma kisoissa on ollut muutenkin erittäin ystävällinen, vaikka sainkin tänään pelissä mailasta silmäkulmaan (niin siis mä koutsaan, en pelaa)! Kotiin tuomisena on siis ainakin mustasilmä!!! Suomalaiset ovat hyvin edustettuna monessakin joukkueessa, joka kertoo ainakin siitä, että salibandymaana olemme kysyttyä porukkaa!

Tiukka vääntö oli myös lätkän puolella, Kanukit vei ja jäimme "jälleen" kakkosiksi!!Joukkueemme oli somistettu tänään Suomi/Canada pinssein!

Cheer for us!

Näihin sanoihin - näihin tunnelmiin!

 

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

Rasva-Rosita (anon, 14.05.2007 13.49)

Onnittelut pisteestä!

Mahtava homma ja hienoa, että siellä Tanskassa on niin kansainvälitön tunnelma! Seurasin muuten tuoreen lätkämaailmanmestarin Kanadan treenejä ennen kisoja ku leireilivät Espoossa ja pistin merkille saman asian: kun valmentaja puhalsi pilliin, niin KAIKKI SÄNTÄSIVÄT HETI valmentajan luo! Ne otti senkin pyrähdyksen varmaan terävyysharjoituksena. Vois ehkä asennepuolella olla liisattavaa suomalaisille.

Luin sun vappu-raportin ja vajaaksihan se oli jääny, mutta ei siitä jaksa tällainen viihteen ammattilainen enempää lässää. Viis päivää.

Euroviisujen jälkimainingeissa haluaisin antaa pisteitä sun joukkueelle, auttaisko jos antaisin dix points näin alkuun? Niin hienolta teidän meno kuulostaa. Go Canada Go!

t. Rasva-Rosita

sinikka (anon, 19.05.2007 14.42)

no niitä pisteitä tuli sitten enemmänkin. tosi hyvä homma. olet tehnyt siellä kunnon duunii:). tänään sitten kaikki peukut pystyyn Suomen plikoille että ottavat sen mestaruuden kotio!!!
Tsemppiä koko Suomen joukkueeelle!

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu