PirttiHirmun Päiväkirja

Viikko koulua jäljellä!!

25.05.2007 10.20 - henkilökohtaiset 

Kiirettä on pitänyt sen jälkeen kun kotiin oon tullut! Koulussa saa juosta tukkaputkella; on arvosteluja, arvostelukokouksia, terveystiedon teemapäivää, kevätjuhlaharjoituksia, luokkienvälisiä fudisotteluita jne.jne.Jotenkin tuntuu, että kaikki kasaantuu viimeisille päiville - miksköhän? Osa oppilaista on jo aloittanut keäloman - ei ole reppua mukana, saati kynää tai kumia, no ei se haittaa, tässä alkaa itsekin olemaan niin puhki lukuvuodesta, että IHAN SAMA!

Flunssa iski sitten kisojen jälkeen!! Pitäis päästä vähän urheilemaan, ei oo tullu paljon huolehdittua omasta kunnostan sitten viime kuukausiin! Pakko alkaa säännöllisesti tekemään jotain!!

Veli painiskelee uuden ravintolansa kanssa Pohjoisen pikku kylässä! Kylähullut ovat kuulemma ottaneet mukavasti hänet vastaan ja toistaiseksi sapuskastakin on tullut pelkää positiivista kommenttia!Tänä viikonloppuna siellä alkaa karaokeillat (yleisön pyynnöstä)!! Saa nähdä vetääkö se väkee!!

Osa kavereista on lähdössä heti kesäkuun alussa Thailandiaan pariksi viikoksi lomailemaan - voi niitä onnellisia!! Mulla on vielä muutama kuukausi siihen ihanuuteen!Onneksi kesäloma alkaa viikon kuluttua ja jos te ystävät ette muista montako viikkoa mulla on sitä kesälomaa niin voin sen tässä vielä kerran teille sanoo!! Sitä on 10 viikkoa!!Paljonko sulla on??

 

 

 

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu