PirttiHirmun Päiväkirja

Matkalle...

14.06.2007 20.03 - henkilökohtaiset 

Kaverilauma löhöilee kuuman kosteassa Phuketissa siemaillen erilaisia raikkaita drinksuja!!!Voih, kunpa olisin siellä!! No, puolen vuoden päästä koittaa mun aika,  muut värjöttää räntäsateessa, lumisateessa tai keskustan kaupoissa etsiskellen joululahjoja muutaman sadan muun kanssa!!HIH,HIH!
Mäkin pääsen matkalle - huomenna kohti Mansea ja maanantaina mökkeilemään Jämsään!Juhannusviikko alkaa maanantaina...tässä vaiheessa mulla tulee aina se eka paniikki, että kesä on kohta ohi, loma on kohta ohi ja työt kutsuu!!On sitä onneksi vielä VÄHÄN jäljellä...
Oon jaksanu urheilla kiitettävästi, lenkkeilly, pelannu tennistä ja kerran eksyin tosiaan puntillekin!! Yks uroteoistani on tällä viikolla lenkki joka kesti 1.02 h ja juoksin Tapanilasta Myllypuroon!! Mä olin niin voimissani, että maratonkin kävi mielessä - onneksi se katos mun ajatuksista melkein yhtä nopeesti kuin se oli sinne eksynytkin!
Joskus (harvoin kylläkin) on sellanen fiilis, että on ihan voittamaton ja pystyis vaikka minkälaisiin urheilusuorituksiin, ihmeellistä!


Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu