PirttiHirmun Päiväkirja

Aurinko armas..

01.07.2007 22.41 - henkilökohtaiset 

... ei olekaan unohtanut meitä! Ihanan lämmintä ollut kaksi päivää! Mulla on ollu vähän liikaa päällä molempina päivinä, kun oli jo tottunut siihen 15 asteeseen... No mut kiva näin.
Luvattiin ensi viikoksikin poutaa ja ollaan kaveriporukan kanssa lähdössä perjantaina mökkeilemään! Mä ootan sitä hulluna! Ekaa kertaa meidän mökille tulee mun kavereita ilman "Muken" valvovaa silmää - työleiriä se on meille kuitenkin sinne järkännyt, mut ei se haittaa! Kaikki kukaan lähtijät tunttu olevan innoissaa puuhommista ja jopa matonpesusta!! Mä veikkaa et meillä tulee olemaan "ihan kivaa"...
Veli on hälyttänyt jo kylän taksimiehet töihin lauantaiksi ku me mennään valloittamaan veljeni paikallinen pubi! Voi kauheeta - mitähän siitäkin tulee??
Perjantaina "rouvat" rokkas Stadissa ja täytyy kyllä myöntää, että ei sitä aina uskois minkä ikäisiä me JO ollaan (jos seurataan humalakäyttäytymistä)! Mäkin innostuin kahdesta kahvasta (siis luit ihan oikein, liukuoven kahvasta) niin, että vedin tankotanssia!! On se vaan ollu hirveetä kateltavaa, vai mitä Sinikka ja Passi Rosita?
Mä oon muuten unohtanu kertoo, että Rasva Rosita on seuraavat 10 vuotta Passi Rosita, koska se unohti tsekata passinsa ennenku lähti Thaikkulaan ja sehän oli menny vanhaksi!!!
"Höyrypäälle" sattuu ja tapahtuu...

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

sinikka (anon, 02.07.2007 22.32)

onneks ne ihan kaikki ei siellä tiedä meidän ikiä. Passi Rosita löysi ne kahvat ja Pirttihirmu pääsi irti. Sit Sinikalla oli kuulemma vähän vientii,nii in...kuulemma, ja Passi Rosita hälytti koko raflan suunnilleen paikalle kattoon. Ainakin Pirttihirmu pörähti het paikalle, ja kaikki pielessä. Seuraavaks pysyt kaukana!

BabyS (anon, 03.07.2007 10.58)

Hmm..sinikka,meniks se nyt ihan noin..?

sinikka (anon, 03.07.2007 23.16)

no menimeni. vai onk sulla parempaa tietoo baby??

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu