PirttiHirmun Päiväkirja

Palautumista viikonlopusta

23.07.2007 22.23 - henkilökohtaiset 

Kenellä Ticolaisista tuntui vielä tänään (ma), että on ollut viikonloppuna hunningolla? Mulla tuntui ainakin! Terävänä lähdettiin tennistä pelaamaan, mutta ei helkutti siitä tullut mun osalta mitään, turpiin tuli ja kunnolla!
Ollaan ääneen naurettu Rauhan kanssa Lady M:n paluumatka kommentille; "Aja kaiteeseen niin tärisee!"
Baby S:n & tyttöjen kanssa oltiin metsälenkillä, mutta eksyttiin 7.5 km merkityltä (huonosti merkityltä) reitiltä ja jouduttiin hapuilemaan Paloheinän ulkoilumajalle takaisin epämääräistä reittiä! Ehkä sit ens kerralla! Baby S;n sivupersoona Teuvo Loman lupasi suunnitella hieman "puutarhaa". Käytiin jo Bauhausissa tsekkkaamas tarpeet ja nyt vaan ootellaan piirrustusta ja hyviä kelejä!!

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

sinikka (anon, 23.07.2007 22.35)

myönnettäköön että tänään tuntui vielä kropassa että on tullut tehtyy hommii oikeen olan takaa turnauksessa:D. käväsin lenkillä ja meinasin kesken juoksemisen heittää lusikan nurkkaan. huh huh!HILJAA; mä nukun nyt!

BabyS (tai sit TeuvoL) (anon, 23.07.2007 22.37)

joo..emmä tajua kuka ne reitit merkkaa!? Enkä myöskään tajua et kuka antaa TeuvoL:n suunnitella pihaa,hih. Teuvo taitaakin ottaa vähän neuvoa antavaa ja alkaa piirteleen;).

Lady M (anon, 24.07.2007 09.43)

Lady M:lle jäi niin hyvä mieli nähdä Mokkasiini, Etana, Enrique ja Kuningatar YHTÄAIKAA tanssilattialla, että ilmoitti itsensä ja E-Barin (myös tankona tunnettu) syksyn breikkauskurssille, jotta ens vuonna saadaan raivattua enemmän tilaa tanssilattialle ja poketkin jättää Mokkasiinin rakkaan rauhaan.
Lady M:ää ei eilen tärisyttänyt ollenkaan kun ei saanut kotimatkalla keskikaiteesta ja häpiauör loppui lauantaina kesken.

Enrique (anon, 27.07.2007 14.42)

Hei murukat!
Enrique kaivautui Turun jälkeen humuksen alle Pusulaan rauhoittumaan. Olipa outoa ilman happy houreita ja Ticolaisia!Nyt oon ollu niin HILJAA, että lähden huomenna Turkuseen joraamaan.Ai niin, jouduin ostamaan hainrustoeväjauhetta nivelilleni, että lady M: n breikkikurssistakin jotain tulee.
Ja aivan upeaa Hirmu, että oot saanu Lomanin avulla pihas edustuskuntoon. Haluan pi-ha-kek-ke-ri-ä!!

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu