PirttiHirmun Päiväkirja

Vierasrypäs

05.08.2007 16.58 - uutiset 

Aika jännää, että vaikka mulla on mieleistäni aika pitkä loma (siis 10 vikkoa) niin kaikki vieraat ja sukulaiset saapuu samana viikonloppuna!!! Ensin saapu Raksu tool bagin kanssa ja sen jälkeen sisko miehensä kanssa ja perään vielä aatelista seuraa!
Raksun ja siskon kanssa on juostu kodin sisustusliikkeet ja oon ostanu verhojakin peräti kahdet. Kippoja ja kuppeja on käännelty Arabian tehtaalla ja Pentikin liikkeissä kyllästymiseen asti!
Päästiin käymään myös kummisedän huvilalla Villingissä... 5 min venematkan päässä Jollaksen rannasta ja 20 min Kauppatorilta. No joo, aikamoinen mesta!! Taas kun osais kuvia tänne lisätä niin ne kerotois ehkä paremmin kuin mun selitykset. Niille, jotka on meidän mökillä olleet niin tiedätte Iisakin rannassa. Tällä Villingin huvilan rannassa oli myös "Iisakki", mutta se oli "vähän erilainen" nimittäin siellä oli kristallikruunu!!!Ei mun varmaan muuta tarvi siitä reissusta kertoo! Kummisetä oli unohtanu et se on mun kummisetä...
Tänään oon valmistanu ruokaa kaveriporukalle muutaman tunnin. 2.5 kg paisti oli uuniissa muhinoimassa 2.5 tuntia ja palan painikkeeksi tein maukkaat uuniperunat ja  salaatin (Etana on ollut hyvänä oikeana kätenä keittiössä). Jälkkäriksi oli kahvia ja lettuja (jäätelön ja hillon kera)!! Oisko maistunu??? "Johanna Pakonen" on  muuttanut tähän naapurustoon ja ollaan tsekattu hänen "Viikinkartano" ja hyvähän se oli! Mukavaa, että asutaan niin lähekkäin,  voidaan iltakaljalla käydä poistamassa stressiä tosta vaan!!!
4 lomapäivää jäljellä...KÄÄK!!! Oon jo lukkarin saanu!!

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

sinikka (anon, 05.08.2007 21.42)

oot saanu jo lukkarin???no ootkos nähny niitä muita; pappia, talonpoikaa ja kupparia???

PirttiHirmu (06.08.2007 18.15)

Eläpä rupia viisasteleen!!

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu