PirttiHirmun Päiväkirja

Kesäjuhlat, Nummela 2007

12.08.2007 16.42 - viihde 

Huh, huh - selvisin hengissä!! Olin "Etanan" kanssa etukäteen pohtinut, että "Tuskin se meno siellä Nummelassa on kovin riehakasta, kaikki on kuitenkin 8 vuotta vanhenut viime kerrasta!" Joopa joo, väärässä oltiin - ei paljon vanhenemisen merkkejä näkynyt muualla kuin ryppyjen määrässä!!
Perjantaina ilta meni rauhallisesti siihen asti kunnes baarinpitäjät alkoivat pitää omia henkilökunnan bileitä kellarissa. Huomasin vanhana kettuna poistujat ja suuntasin itsekin kellarin uumeniin. Fisutarjoiluthan siellä oli käynnissä! "Birgitta" ja allekirjoittanut löysivät kirppiskassit ja vaatetimme koko henkilökunnan uusiin asusteisiin. Meidät kuitenkin yllätettiin kellarista juuri kun olimme tulossa näytille hienoissa asusteissamme.
Ilta jatkui rantasaunassa "Ray Banin" tuskafestareilla!! Löylyt oli yhtä kovat kuin osasimme arvata, onneksi järvivesi viilensi hiukan, melkein kärventynyttä ihoamme. Pahin rasti oli kuitenkin suunnistaminen pilkkopimeässä takaisin talolle!!!Huhujen mukaan reitti oli ollut tosi vaikea kaikkine kantoineen ja kivineen. Lähtöhetkellä "Marita" näytti "uimahypyn" järveen, tismalleen samasta paikasta kuin vuosia sitten!!Kuusenoksat eivät tällä kertaakaan pysäyttäneet harha-askeleen ottanutta "Maritaa", mutta matka keskeytyi hieman ennen järveä tälllä kertaa: "Kunnossa ollaan!" - kuului alhaalta ja kaikki huokaisi helpotuksesta!!Rento kierähdystyyli säästi Maritan suurimmilta vammoilta (tänäkin vuonna).
Vinyylitanssit pidettiin toisessa kerroksessa entiseen malliin. "Passi Rosita" ei ollut tyytyväinen "Hella 6;n" musiikkiin, mutta parketti oli täynnä tanssijoita anyway. "Rauha" sai kuunnella Myrskyluodon Maijan toivekappaleena ja PirttiHirmukin taisi breikata suomipopin tahtiin (muistaakseni). Enrique, Ray Ban ja Birgitta jäivät väsymyksen vuoksi tansseista paitsi.
Lauantaiaamun valjettua Birgitta ja Mama olivat lämmittäneet saunan. Kävimme heittämässä krapulan veteen ja kellarin kautta haimme jo uutta nousua. Jotkut sen kiitettävästi saivatkin esiin!! Päivä oli mitä loistavin nurmikolla löhöilyyn, traktorin kunniakierrokseen, flip cup-kisaan ja paraolympialaisiin. Savustettu lohi&uudet perunat oli ihana lounas, kiitokset kokeille vielä kerran. Alkuillasta saunoimme toistamiseen ja muutamat (siis hyvin harvat) kömpi jo aikaisin punkkaan nukkumaan. Yökuunnelman mukaan saunalla oli Etana ja Ray Ban ottaneet tirsat ja polulta oli löytynyt maantiekiitäjä Sinikka  nukkumasta!! Kaikki kuitenkin pääsivät saunalta ja polulta talolle. Houkuttelevin peti oli eittämättä Enriquen huopasänky, tyynynä-rullalla ollut matto. Liekö Enrique odotellut vinyylitansseja?? Se oli jotenkin niin hellyyttävän näköinen! Mikke oli käynyt yöllä pelastamassa kännyköitä ja iPodin vesisateelta, sai kiitokset omistajiltaan.
Huippuhauskaa oli! Nyt on pakko rauhottua, sillä arki alkaa!Kesä 2007 alkaa olla paketissa. Kelit jatkuvat upeina - hyvä niille, joilla on lomaa jäljellä. Mulla seuraavan kerran 2 kk päästä, silloin pääsemme mökkeilemään jälleen. Tytöillä oli menny hienosti uudessa hoitopaikassa, saavat mennä sinne toistekin - kiva, taas yks paikka lisää.
Ei muuta kuin: Oikein mukavaa työviikkoa kaikille!!


Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

Passi-Rosita (anon, 13.08.2007 10.33)

Huh, eihän tässä tartte mitään lenkkeilyä tosiaankaan enää harrastaa ku hiki tulee ihan muuten vaan. Se hiki vaan haisee vähän vanhentuneelle viinalle. Mulla on muutamia aika hyviä muistikuvia joita voisin vaihtaa halukkaiden kanssa, ainakin niiden jotka nukkui öisin! Vastaavasti voisin olla kiinnostunut jostain aamupäivän muistikuvista.

Ilmeisesti olin aika fiksusti, sillä en joutunu ku kahesti sakkokierrokselle. Tästä voi vaan todeta että mä olen kasvanut ihmisenä viime kerrasta -eli noin 10 kiloa.

Täytyy vielä kerran kiittää siitä uudesta urheilulajista, johon Pirttihirmu tutustutti. Kerrankin laji jossa tarvitaan mahdollisimman vähän lihasta! Ja toinen uus laji oli Anoppi&Miniä -paini, pystyin tosiaan osoittaan että painin miniän kanssa ihan eri sarjassa. Tai oikeastaan, miniähän paini kahta vastaan ku oon sitä kaks kertaa painavampi. Mut hyvinhän se sujui ja miniä-raukka sai jopa erän!

Siitä Sinikan polulla nukkumisesta, se oli kattonu ehkä vähän liikaa Uutta Avarampaa Luontoa, siinähän oli se jakso jossa Tero Telkkä ja Alli Sorsa yrittivät lisääntyä. Tai se oli ehkä ottanu parit napanderit liikaa sen alkoholisoituneen joutsenen kanssa. Sinikka sai siinä polulla muurahaisista uusia kavereita tai toisinpäin.

Semmonen muistikuva mulla on kanssa, että Ray Ban lupas toimittaa kaikille kilon kuivaa poronlihaa? Vai oisko tää ollu samaa höpötystä kuin sen saunomistaidot, jotka lauantaiyönä oli kyllä huonot. Minähän voitin sen löylykisassa, mutta se johtu ehkä siitäkin että persus oli sulanut kiinni lauteisiin enkä päässy liikkeelle.

Mutta mahtavat oli puutarhajuhlat ja osoitettiin ettei muutaman vuoden tauko ja pari vuosirengasta lisää näy missään!

t. Passi-Rosita

Sinikka (anon, 13.08.2007 15.03)

Huh huh. Olenhan sitä hengissä minäkin. Keltanokkana yritin vähän kans konkareiden kyydissä pyristellä. En tiedä pääsinkö lähellekkään, kun ei ole noita muistikuvia jakaa ihan älyttömästi. Ray Banin saunottelu ihmetytti minuakin. Enpä olisi uskonut hänen suustaan päästävän lauteilla; "nostaisin sulle hattua jos sellainen päässä olisi". Tämä syystä että mun piti ottaa Rayn paikka lauteilla hänellä alko pikku pyllyä polttaan. Minä silpasin ahterini siihen eikä tuntunu missään. Illalla(vai oliko se jo yö?) saunassa loppu juomat ja lähdettiin Etanan kanssa hakemaan lissee. Hyvinhän reissu meni,kun välillä mättäällä huilattiin ja naurettiin.Otettiin Ruksukin kotoa itkemästä illanviettoon mukaan.Sillä oli varmaan tosi kivaa mun ja Etanan kans. Se Rohkea avara luonto-ohjelma kolahti niin lujaa että piti alkaa heti siitä polulta etsiin kumppania itelle.Löytykö mulle?? Ja sitten ne ihanaiset korkkarit jotka Birgitta suostu lainaan mulle hetkeks.niitä on ikävä.Ikävä on jo myös Valmetin kyytiä Nummelan raitilla. Mulla oli,kai,ihan mukavaa.Kiitos kaikille:),eritoten Äkkikselle ja Tuhkarokolle kivasta kesäjuhlasta:)

Lady M. (anon, 13.08.2007 20.34)

Hoii! Tumman naisen kiitos juhlatovereille! Pileet oli hauskat, vaikka suomalais-kansallista juhlakalu moraa ei saatukaan heilumaan..
Lady M. nautti eritoten flip cup -turnauksen voitosta ja erän viemisestä Passi-Rositalta anoppipainissa, vaikka äiti maa olikin piikkikasveineen anopin puolella sekä tietysti avarammasta luonnosta, jonka kakkososaa odottaa terotetuin terin innoissaan.

Tico ticolaisille tiedoksi - kävin lisäämässä linkin "HILJAA OTTELURAPORTIN" alle, kun internettiä selatessa sattui osumaan niin estetiikkaa pursuava valokuva turnésta.

- kaksi yötä breikkikurssiin, Enrique: virittele verkkarit ja lippalakki ja tuu mukaan tankoilee.

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu