PirttiHirmun Päiväkirja

Lenkki kielto!

15.08.2007 14.40 - terveys 

Mulle tehtiin tänään kirurginen toimenpide ja siinä samalla sain lenkkeilykiellon! Ei oo ehkä koskaan ottanut päähän (kirjaimellisesti) tollanen kielto mut nyt ottaa!! Just oon päässy hyvään vauhtiin! Onneksi aavistin tämän ja kävin ma,ti lenkillä - mut en mä kyllä viikkoo odota, viikonloppuna hilpasen lenkin!
Löysin eilen netistä vaikka mitä jänskää Helsingin kaupungin työntekijöille; kaikenlaisia jumppia, tenniksen alkeiskurssin&jatkokurssin, vesijuoksun, joogan jne. ja todella edulliseen hintaan. Miks mä en oo ennen niitä käyttäny hyväksi?? Nyt alan ja olan takaa. Aattelin syksyksi tenniksen alkeet&jatkokurssin, keväällä jotain muuta. Ei saa liian tiukkaa proggista tehdä, muuten saan kuulla siitä!!
Onkohan Lady M. ja Enrique oikeesti tänään menossa breikkitunnille?? Huikeeta jos on!!

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

Lady M. (anon, 16.08.2007 09.13)

Enrique, E-Bar ja Lady M. oppi eilen breikkitunnilla ainakin six stepin ja baby freezen. E-Bar yritti todenteolla tehdä tilaa lattialle, jotta saatais täydelle kurssille Enrique myös ensi kerralla mukaan. E-Barin osumien todellinen teho mitataan ensi ke, seuraavalla tunnilla.
Enriquelle erityismaininta äkkilähdöllä mukaan tulosta (vaikka kuumailmapallo jäikin varikolle) ja E-Barille hatunnosto siitä, että edes ennakkoon nautittu kannullinen sangriaa ei hidastanut menoa. Me jopa seistiin päällämme siellä. Oli niiiiiiin kivaaaaaa!!!!
(Lauantaina voidaan antaa halukkaille pieni maistiainen taidoistamme... Lipunmyynti kevään näytökseen alkaa maanantaina kello 08.00).

Enrique (anon, 16.08.2007 15.28)

Kiitos Lady M ja E-Bar eilisillan breikeistä! Mahtavaaah. Ihan Pirttihirmukin joutui soittamaan mulle kotimatkalla kuullakseen breikkiuutiset. Mä niin jouduin taipumaan opehuoneen lattialla tänään välkkärillä parit helikopterit. Nyt on vähän kämmentyynyt hellänä. Vaikka kuumailmapalloni ei eilen käynnistynyt, oli se upea kokemus ajaa stadissa autolla. Ei nääs oo helppoo, kun on just kortin saanu. SITÄ TUNTEE NIIN ELÄVÄNSÄ - PÄÄ PILVISSÄ TAI KII LATTIASSA.

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu