PirttiHirmun Päiväkirja

Valituksia valitusten perään!!

24.08.2007 12.54 - peruskoulu 

Joo - tää ei ollu meikäläisen viikko! Eka se mummonkortti, sit yks valitus liikkanumerosta yhdeltä isältä (tullu toki jo kesäkuussa, mut reksi sano nyt siitä mulle):" "Tyttö sai liikuntanumeroksi 8 ja harrastaa sentään jalkapalloa. Eikö se ole kohtuutonta!"? - eli pitäiskö kaikille fudiksenpelaajille antaa automaattisesti 9-10 numeroksi!
No-ei tämä vielä tähän jää: keskiviikkona alotin liikuntatunnin klo 10.20 yleisurheilukentällä (silloin ei vielä satanut, enkä kuuntele radiota kesken työpäivän, että olisin saanut varoitukset). Murkkuikäiset 8-luokkalaiset tytöt valittivat kaikesta mahdollisesta heti päästyäni paikalle. Lähetin "varusteettomat" tytöt kävelylenkille ja muiden kanssa aloitin tunnin. Melko pian alkoi satamaan ja lopetin tunin kesken yhdessä poikien liikunnanopettajan kanssa. Sovittiin nopeasti että lähden koululle (autolla) ilmoittamaan seuraavalle ryhmälle, että eivät lähde kentälle sateen vuoksi ja miesopettaja jää pitämään pukukoppiin sadetta oppilaiden kanssa. Tytöt olivat lähteneet kuitenkin kävellen tai osa pyörillä kotiin/koululle ja ilman muuta he kastuivat täysin!
Eräs tyttöoppilaan äiti ole lähettänyt luokanvalvojan kautta viestin, että vaatii minulle rangaistusta kun olen pakottanut oppilaat kentälle ja he ovat kastuneet, lisäksi olen ITSE AJANUT AUTOLLA KOULULLE - joka hänen mielestä oli tosi törkeää!
VOI V______ mä sanon!!! Kuinka mä voin osata ennustaa että se on vuosisadan ukkoskuuro, en mä nyt mikään fakiiri kuitenkaan ole! No, taas tänä aamuna sitten reksin kansliaan asian tiimoilta puimaan mitä vastataan äidille! Rehtorikin oli aika touhtunut asiasta - kaikenlaiseen sitä tuhraantuu aikaa!
Antakaa tauko ja pitkä sellanen - mä en jaksa - onnex on viikonloppu!

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

Tumma nainen (anon, 24.08.2007 15.31)

Anna miulle sen äiteen numer, jok noin käy meuhkaaaAAAAAA. Mie pistän sitä moral syvälleeeEEEE ja pyöräytän perääÄÄÄÄn, kyl siin tuskas alkaa pienet ukkoskuurot oman pennun niskaan tuntuu kuule aika pienelt ja loppuu se kitiiinääÄÄÄÄÄÄ....
turvallisuuvven vuoks mie kirjotan nimimerkilll ettei tuu muit tummiiii naisii ovel!!

PirttiHirmu (anon, 24.08.2007 17.36)

Joo-olinkin kirjoittamas et MORALLE olis käyttöö!!!

BabyS (anon, 24.08.2007 19.14)

voi luoja mitä porukkaa. MUTTA missä on se fillari millä sun piti kulkee koululta kentälle..?? ihmettelen.

BritneyS (anon, 24.08.2007 19.47)

Niin, tai se skootteri?!! Vai onko se jo vanha, viime viikon juttu..?=)

BabyS (anon, 24.08.2007 20.16)

se pyörä oli vanhempi juttu ku se skootteri mut taitaa Hirmukin olla jo loman tarpeessa ku autolla menee koululta kentälle;)..ja matkaa on!? 100m?? hihihi.

PirttiHirmu (anon, 25.08.2007 10.27)

Matkaa on 1.5 km ja pyörää ei ole kukaan sinne vieny! Viime viikolla olin skootterillakin koulussa yhtenä päivänä, mut en mä sillä sinne mene jos sateita on luvassa. Laki muuten kieltää mua ottamasta oppilaita kyytiin oli tilanne sitten mikä tahansa - tämäkin selvitettiin rehtorin kanssa!

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu