PirttiHirmun Päiväkirja

Opiskelukaupungissa

28.08.2007 20.23 - matkustus 

Täällä sitä ollaan pyöritty "vanhoissa maisemissa", muistellen yliopisto elämää! Piti käydä ihan fiilistelemässä sisällä ja haistella vanhaa punttisaliakin... Oon istunut seminaareissa kuuntelemassa kuinka hyvin tai huonosti tämän hetken suomalaiset nuoret voivat. Kouluterveyskyselyn vastaukset ovat julkistettu ja luennoitsijat ovat nostaneet pari isompaa asiaa esille. Suomalaiset 8-9 luokkalaiset kokevat työympäristössään väsymystä, niska-ja hartiaseudun kipuja ja menevät yleisesti liian myöhään nukkumaan. Ettei nää vaan liittyis kaikki toisiinsa...;)!!!!Tämä oli yleisesti esiin nostettu "pahoinvointi", odotan mielenkiinnolla koulukohtaista raporttia, josta näen oman koulun tulokset. Onko terveystiedonopetus mennyt hukkaan vai ei??
Soitin tänään "Lumiukon" vanhemmille. Äiti vastas ja puhui huonosti suomea (yllätys!!). Poika ei ollut kertonut juuri mitään tärkeitä asioita kotona; ei taksvärkistä, ei poissaoloista, ei lauantain koulupäivästä eikä mistään muustakaan! GREAT!!!Äiti vaan voivotteli puhelimessa.
Kohta oon menossa ulos syömään vanhan kaukiskaverin kanssa. Mukavaa rupatella ja vaihtaa kuulumisia/muistella menneitä.
Mun piti muuten vaihtaa huonetta, kun oli niin pirun kylmä tuo edellinen hotellihuone. Käytävälläkin oli lämpimämpää. On se kummaa, et maksaa 94 e huoneesta eikjä saa ees lämmitystä kaupan päälle!!Ihmeellistä - onko vähän ylihinnoiteltu? Näin Tony Montanan, hän esiintyy täällä tänään- taitaa se keikka jäädä multa väliin!!!

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

BabyS (anon, 28.08.2007 20.34)

Anteeks mutta "kävit haistelemassa vanhaa punttisalia"..!? Heti kotiin sieltä.

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu