PirttiHirmun Päiväkirja

Enriquen puutarhajuhlat..

09.09.2007 20.10 - viihde 

Vaivaa oli nähty! Pihalla oli "Elämän lahde", nurmikkoa oli nypitty, armeijan puolijoukkueteltta oli pysytetty pihalle. Se oli kauniisti valaistu & tehty todella kodikkaaksi!! Vieraita oli pyydetty ottamaan mukaan villasukat ja lämmintä päälle; kylmyys ei meitä häirinnyt, ei ainakaan Flip Cup kisan aikana!Tai no, se "ostoporukka", jossa oli vaan kirjastotätejä saatto kärsiä kylmyydestä, ei ne ainakaan kovin riehaantunu turnauksesta! Onnex ne ei voittanut sitä! Lady M. johti päättääväisesti JonaGold joukkuetta runkosarjan voitttoon asti, mutta finaalissa kupit eivät pyörähtäneetkään enään yhtä näppärästi nurin. Ennakolta heikoimmaksi lenkiksi luultu "Puuha Pete" oli todella iskussa koko kisan ajan - yllätti taidoillaan myös järjestäjät!Välillä pidettiin verhoista kiiinni ja välillä naurettiin niin, että eräs kisailija ei saanut pientä vesitilkkaa nieltyä! Paras joukkuehenki oli Pakosen johtamalla joukkueella ja heidät palkittiin ansaitusti suklaalevyllä! Voiton veti Samo joukkue, jossa illan emäntäkin oli jäsenenä! Joku tokas: "Onnex Enriquen joukkue voitti, mutten bileet olis loppunu lyhyeen!" Kuohari virtas teltan takana ja kuokkimaan uskalsi kuulemma vain Lady M! Kutsussa oli mainittu myös, että "Kellä on omena-aiheiset pikkarit, saa palkinnot!" Yllättävän moni oli nähnyt vaivaa ja etsinyt omppupikkareita viikkoja! Pisimmän korren tässä kisassa veti Lady M, joka oli itse askarrellyt omenan pikkareihin!Hienoa!!Hella 6 oli aika vauhdissaan läpi illan, näytti pari komeeta liukkariakin villasukilla eteisessä, viimeinen toki meinas mennä seinästä läpi!!! Pakone veti illan myöhäistunneilla riverdance kurssia ja Rauha laulatti porukkaa pumppulaulullaan!
Ruoka oli hyvää, booli näytti maistuvan ja oli kiva nähdä suuri joukko kavereita!
Kiitokset Enrique! Ens kerralla sit se breikkiesitys...kunhan se peukalo parantuu!!

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

Enrique (anon, 12.09.2007 09.31)

Kiitos teille kaikille omppulajeille!
Tahdon vielä muistuttaa, että flip cupin voittaneen Samo- joukkueen mestaruusjuhlia ei ole vielä aloitettukaan! Kapteeniiiiiih.
Kiitos hella 6 ja Rauha taidokkaista "kapean eteisen" liukareista. Ainoastaan piirongille tais tulla pari mustelmaa. Ja suurkiitos vielä kerran upeille kokeille, nam.
Muuten..naapurin rouvan päässä oli yöllä soinut Rauhan tähdittämä pumppulaulu.En niin kestä! Mutta Samo ei vaikene: I wanna know, if you be my girl:)

PirttiHirmu (anon, 12.09.2007 22.14)

Onx teil kaikilla kiire vai mixei tuu kommentteja? Mä lopetan koko blogin kirjoittamisen jos en saa teiltä tukea;)!
Ei vaan itsellakin kiireinen viikko!

BabyS (anon, 14.09.2007 10.50)

kommentti.

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu