PirttiHirmun Päiväkirja

Luokanvalvojan arkea...

08.10.2007 21.28 - peruskoulu 

Mun luokkalaien tyttö (tuplaaja) ilmestyi tänään kouluun, ei oo näkyny since elokuun lopulla viimeks. Puhelimes oon jutellu hänen ja äidin kanssa. Viime viikolla sit soitin lastensuojeluun (äitikin oli kuulemma soittanu) ja kai hän sit säikähdyksestä saapui kaikkien yllätykseksi tänään kouluun!
"Lumiukko" ei ilmaantunu lv-varttiin vaan haahuili taas jossakin käytäville. Annoin ekaa kertaa kehuja luokalleni ja 2 h päästä näin, että kaks mun luokan poikaa oli "lentäny" musiikintunnilta ulos! Että se siitä-hyvin menee mut menkööt! Mulla ei riittäis 24/7 jos alkaisin oikein tosissani hoitamaan luokanvalvojan tehtäviä. Hoidan pakolliset ja toivon, että 7 B kasvaa ja ois jo 9 B!
Tänään kävi mun edellisen luokanvalvoja satsin oppilas moikkaamassa mua. Ne on kivoja ylläreitä, et ne oikeesti vaivaantuu ja tulee katsomaan onko kaikki ennallaan. Poika oli vielä yks niistä vaikeimmista tapauksista, kasvanu oli ja oikein mukava nuoren miehen alku!
Ilmat ovat sit suosineet tätä suunnistuskauden alkua...eikä se kovin hyvin alkanu muutenkaan, oli sää sit sateinen tai aurinkoinen. Ei ne löytäny mitään rasteja, arvasin sen! Ei seiskat jaksa keskittyä tutkimaan ja vertailemaan luontoa karttaan! EI, EI, EI!
Yks oli lähteny himaan kuulemma, muut tytöt kertoivat. Noh, next time better!

Kommentoi

Lisää kommentti

Nimi:
Email:
Kotisivu:
Kotisivu:
Kommentti:

Kommentit

BabyS (anon, 09.10.2007 18.52)

muista et sä voit aina istuu autossa jos sataa,hihihi...

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu