PirttiHirmun Päiväkirja

Talentteja kaveripiirissä!

21.10.2007 18.14 - uutiset 

Syysloma ohi; tunsin pariin otteeseen sen rentouden virtaavan suonissa; se oli ihana tunne!! Mökki oli kaikinpuolin tilava, hienolla paikalla ja sopivan matkan päässä. Oli siellä puutteitakin... silmään pisti, että jos on 10 hengen mökki, niin isossa olohuoneessa oli antiikkinen 3-hengen istuttavasohva (aivan hirvee)! Löhöilysohva puuttui kokonaan!! Enriquen kanssa jouduimme pikkasen mööbleeramaan siellä ennenkuin tunsimme olomme kotoisaksi!
Lenkkeiltiin pariin otteeseen, Pakone pyöräili ku nilkka oli pahasti nyrjähdyksen jäljiltä mustana. Pelatiin lautapelejä, pääasiassa Rappakaljaa, niin paljon, et vikana yönä se tuli uniinkin. Kyllä täytyy sanoo, et aika lahjakkaita elokuvajuonen tekijöitä löyty porukasta, vedet valu silmistä kun niitä luettiin ja koitetttiin päätellä mikä tarina on tosi! Myös lyhenteet oli mielenkiintoisia; R.Y = Rouvat yksin, M.S = Matti seura, L.K.Y = Lyhyet kyrvät yhdistys, Holipompeli = Laatikko, jossa säilytetään jo valmiita poppanaliinoja. Näitä oli lukemattomia!!!
Iltaisin "leikimme" pimeen piilosta, se oli jännittävää! Baby. S:lle meinas olla jopa liian jännittävää!!Ideana oli, et yks menee piiloon (oli säkkipimeetä) ja jokainen lähtee ominensa sit etsimään taskulampulla piilossa olevaa. Kun valokeilaan sattui "tukki makaamassa maassa" (lue ihminen), sammutin oman valon ja jäit samaan paikkaan piiloon.
"NOPE-leirin (Nuori opettaja)" kohokohta oli Talent Show lauantai-iltana. Jokainen sai valita parin tai vaikkapa koiran ja esittää lyhyen shown. Neljästä esityksestä kaksi pääsi jatkoon. Esitykset oli laadukkaita, kuten arvata saattaa - Jatkoon tiukassa kisassa pääsi Enriquen vauhdikas "Afrikka tutuksi" show sekä Baby S;n ja Pakosen "Olympic Romania" esitys! Mielenkiinnolla odotellaan uusia esityksiä!
Kaikinpuolin hauskaa ja rentouttavaa, kiitokset osallistujille ja tsemppiä työviikkoon!

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

vallu (anon, 22.10.2007 15.42) kotisivu

moi moi

Enrique (anon, 22.10.2007 18.45)

Omasta puolestani kiitokset kaikille OAJ-majalla oleilleille!! Ruoka oli oletetustikkin mitä taivaallisinta. Olihan meillä mukana yksi Aitoon emäntä koulusssa itsensä lukenut. Ja onneksi löytyi se TET-harjottelija. Muuten, hänen yksi kuudesta viiksijouhesta matkasi ruokakipon mukana kotiini. Pitäis varmaan palauttaa..
Oli tosi outoa olla eilen hiljaisuudessa kotona. Ei kylmää sammallikkoa ihoa vasten, eikä sitä nopeatempoista vibricio- kuorsausta ala tuomari. Pakonen, sä varmaan valitsit tänäänkin mun rappakaljavastauksen:) Mut ei me enää pelata. Ja Rauhaselleni kiitokset arvonnasta. Lähden valmistelemaan nyt 15 kanafileen illallista. Vaikka Matti-seura onkin luki-, asenne- ja väriongelmainen, kivan puolelle yhteinen oleilu meni. Ja ensi kerralla Enrique esittää: Arabiemirikunta seinänaapurinasi!Tsah
Ps:se oli "Afrikka lähemmäksi Suomea".

BabyS (anon, 22.10.2007 19.44)

Kiitos kivasta leiristä.Kyllä se pimeenpiiloleikki voi olla pelottavaa JOS pelkää pimeetä!!Ja sitäpaitsi, ei ois pitäny makailla siä mättäillä piilossa ku tulin kipeeks.Oonkin nukkunu tänään koko päivän:(. Mä koen myötähäpeää jo etukäteen Enriquen uudesta Talentshowsta se jää nimittäin ihan kakkoseks...Olympic Romania on jo aloittanut uuden "lääkekuurin". :) hih, kivaa viikkoo kaikille. Taidan mennä takas nukkuun.

PirttiHirmu (anon, 22.10.2007 20.23)

Meinasin leikkiä tänäänkin pimeen piilosta yksikseni, kun lähdin niin myöhään lenkille.. Baby S. ei olis uskaltanu juosta ollenkaan niin pimeessä!
Päässä pyörii julkkiseten nimet ja miten jatkais tietystä kirjaimesta... huh, huh!
Mukavaa oli!

BabyS (anon, 22.10.2007 20.33)

Mieti ku oisit menny vaan puskaan makaan ja sit joku lenkkeilijä ois bongannu sut ja sit oisit pyytäny sen sun kans sinne piiloon..haha. Saisit ehkä töistä lomaa "uupumukseen" vedoten :). Kyl mä olisin uskaltanu, oisin juossu vaan täysiä!

Pakone (anon, 22.10.2007 21.53)

Niin on outoa tosiaan joutua aikaisin nukkumaan, olla ilman lesta-annosta ruokia, ilman koiria, päiväsaunaa, valitsematta taas Enriquen totuutta... Jos jotain positiivista, niin kotona kerkeää itekin syödä karkkeja eikä vain seurata katseella, kun ne katoavat afrikkalaisen (ilmeisesti nälkää näkevän) kitaan.
Kiitokset kaikille OAJ:n majalla olleille ja joka ilta pimmeen piilosille rohjenneille ja erityisesti Kekin järjestelyille. En saanut henkisiä traumoja! Nilkka kyllä taisi olla enemmän turvoksissa, kuin leirille lähtiessä... Ainakin uudet mustelmat olivat tulleet nilkkaan Olympic Romanian esityksestä, mutta sehän on pientä palaneeseen kitalakeen verrattuna. Vammojen parannettua ja "lääkekuurin" jälkeen Olympic Romania on jälleen valmis treenaamaan rehellisesti uutta esitystä, joka saa vaikutteita Brasiliasta!

ala tuomari (anon, 23.10.2007 14.56)

vai oliko se saunatsöppö...joka tapauksessa hän kiittää vauhdikkaasta viikonlopusta.
ps. ei saa naurattaa kun juo

Suihkunraikas (anon, 23.10.2007 20.05)

Silloin kun juo pitää niellä.

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu