PirttiHirmun Päiväkirja

Joulukortti & kirje

20.11.2007 18.55 - asuminen 

Naapurin mummo on niin sekasin, et sen oma seinäkellonkin voi varmaan peremmin... Voi sitä raukkaa, oikeesti. Tänään olin viemässä puutarhakalusteita varastoon, pari naapurin tätiä tuli aiheesta sit juttelemaan. He olivat käyneet mummolla ja hallituksen nimissä saaneet mummolta omaisten (kahden pojan) puhelinnumerot. Nuoremmalle pojalle oli soitettu ja kerrottu korteista ja mitä täällä on nyt tapahtunut. Poika oli kyllä kuunnellut, mut vastaillu kyynisesti "joo, niin, joo, niin."
Tänään oli tullut sitten hallitukselle osoitettu kirje ja joulukortti. Sanoma oli kutakuinkin näin: "Miten tämä näin kääntyi, että minä kun menen 8 nukkumaan, mitkään unilääkkeetkään ei auta. Aina rehellinen ihminen kärsii. Miksi nämä naiset seuraavat Takaniitynkujalta miehineen asustaneet kun minä pesueineen alakerrassa."
- Eli mummo on joko saanut jo kirjallisen varoituksen isännöitsijätoimistolta tai poika on soittanut asiasta. Mummo kuvittelee nyt et me ollaan miehineen asuttu Takaniitynkujalla (missä sellanen kuja muuten on??) mummon yläkerrassa ja seurattu häntä sitten tänne, asetuttu naapuriin! Give me a break!!
Taas soitti isännöitsijälle ja hän lupas soittaa pojalle, et on oikeesti ryhdyttävä nyt omaisten tekemään jotain, et saadaan mummolle lääkkeet! Onhan hänenkin mukavempi elää ja olla kun ei "venäläiset hyökkää, kukaan ei aja hänen päälleen ja loppuu se pauke täältä meiltäkin" jne, jne...
Oli ihan pakko ottaa siideri tähän hätään!

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

Huolto (anon, 20.11.2007 21.07)

Katos vaan.....on se kivaa vaan asustella täällä jumalan selän takana maalla....ei oo mummoja kyttäämässä,eikä valittamassa....toisaalta on täsä huonotkin puolet...tänne ei eksy kukaan....niin muuten tuli tosa tilattua helmi-maaliskuulle Kanadaan lomamatka! :D

Pakone (anon, 21.11.2007 20.14)

Mummo olisi ihan paras rappakaljassa!

PirttiHirmu (anon, 21.11.2007 20.24)

"Huollolle" terkut! Joo "Pomo" soitteli eilen ja kerto et ootte lähössä sinnepäin. Aika makeeta!
"Pakone" - totta muuten, mummo olis lyömätön lyyli sepittää elokuvien juonia!

BabyS (anon, 22.11.2007 18.46)

Jos mummokin pelais Rappakaljaa ni Pakone ja Enrique valitsis aina sen vastauksen...

Barbara K. (anon, 23.11.2007 08.51)

Toihan oiskin hyvä idea. Järkkäätte rappakalja-illan ja pyydätte naapurinkin mukaan. Takaan, ettei kortteja tule enään....(tai sit sei muista, että on ees ollut pelaamassa teillä). Minäkin otan siinä tapauksessa lennot sinne, jos vain RK-ilta on tulossa...eihän sitä voi missata. Härregyyd.
-b-

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu