PirttiHirmun Päiväkirja

Pompadourin korot!!

25.11.2007 19.18 - ihmissuhteet 

Eilen oltiin "Pakose" luona (sen uusi nimi on muuten Avocado - tunkee sitä joka paikkaan). Tehtiin susheja oikein sarjatyönä ja niitähän tulikin sitten koko "lestaperheelle". Olis pitäny olla Etana ja Ms Jefukin syömäs niin olis kevyesti niillekin riittäny!
Ne oli aika erikoisen makuisia- mutta kyllä me niitä syötiin. Tässä erilaisa kommentteja susheista: " Tää merilevä haisee etovalle, se tässä tökkii!" "Mua taas kiehtoo toi tulinen dippi soijakastikkeen kera, kyllä näitä syödä voi!" "Kerrankin saa syödä tarpeekis näitä, että tarvi pelätä et rittääkö kaikille!"
Testattiin myös Avocadon uutta 1001 erilaista drinkkiä - kirjaa! Jestas mitä makuelämyksiä! Koverrettiin ananakset ja sahattiin jopa kookos, jotta päästtin siihen oikeeseen fiilikseen (miltä ne drinkit sit siellä Thaimaassa maistuukaan ). Vaaleaa rommia, jäämurskaa, passion hedelmämehua, passion likööriä makeutusaineeksi niin AVOT!
Pelattiin uutta lautapleiäkin, joka oli sekoitus monesta eri pelistä (piti näytellä, hyräillä kappaleita, muovailla vahalla jne). No sain tehtäväksi piirtää Pompadourin korot ( ei ollu hajuakaan millaset ne on...)! Mähän sit nopeesti piirsin sellasen vanhanajan kengän (luistimen näköisen, ilman terää) ja parini huusi; "Pompadourin korot!" Naurulla eikä ihmetyksellä ollut rajaa! Kuka A) voi siitä kuvasta arvata Pompadourin korot ja B) peli on opeteltu ulkoa, tietty - pelin omisti se mun pari C) millaset ne Pompadourin korot on oikeesti! Hitto, me naurettiin!
Yöllä oli tuparit asuntoautossakin, siellä tarjolla oli kuoharia! Hauskaa oli ja myöhäseen meni. Tää päivä on menny sängyssä maatessa, mut ei haittaa. Kolme viikkoa jäljellä!!

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

Enrique/Björk (anon, 25.11.2007 20.20)

Pompadour korko on keskeltä kapeneva, eikä kolmion mallinen, jonka kärkikulma on kohtisuorassa maatasoa vasten (niin kuin Hirmun piirroksessa). Ikään kuin jääpiikeillä kävelisi..=)
Kiitokset Avocadolle ja muille hassunhauskoille hahmoille. Oli kiva tutustua perhe Hoh ja Hoijaan. Heiltä voisi monikin ottaa oppia, mitä on todellinen tyyneys. Mausteena toki voisin lisätä Juurihärmän upean pelisuoritteen, mikä löi ällikällä kokeneemmatkin rappakaljoittelijat.
Stand by me!

PirttiHirmu (25.11.2007 20.34)

Nyt on jäänyt kyllä Hirmulla väliin tuo perhe hoh hoijjaa. Voisko sitä joku aamuun asti olleista selventää...?

BabyS/ Sienestys (anon, 25.11.2007 20.35)

Eli siis Hirmu kirkkain silmin väittää että hänen piirroksensa näytti "vanhanajan kengältä, luistimen näköiseltä" WHAT..!? Meniks sulla jossai vaiheessa muisti;)? Jos sen kuvan sais jotenki liitettyä tänne ni lukijat vois vaikka äänestää (ei oo pitkään aikaan ollu mitään äänestystä) et mitä se kuva esittää. Ms Pompadour oli kyllä opetellu ne vastaukset ulkoo!! Kiitos kivoista juhlista Avocadolle:). Riittiköhän Karavaanareilla diesel kotiin asti..

E-que (anon, 25.11.2007 20.46)

Noh perhe hoh ja hoijaa ajelee pikku asuntoautollaan, eivät aina tankkaa sitä, unohtavat toisinaan kenkänsä(ei puhuta nyt kenkäin koroista)auton ulkopuolelle, eivätkä välillä muista, että kauppaan kannattaa ottaa mukaansa maksuvälineitä. Edellä olleista pikku asioista huolimatta perhe hoh ja hoijaa elävät onnellista elämää Tyynelässä. Lisää voit lukea Tove Janssonin tulevasta tuotannosta=)
Edith Piaf!

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu