PirttiHirmun Päiväkirja

Kaamee kapula!!!

01.12.2007 20.05 - henkilökohtaiset 

Tuli kävästyä sit työpaikan pikkujouluissa...Tein varmaan lähtemättömän vaikutuksen breikillä, spagaateilla, karaoke lauluilla ja muulla tosi fiksulla käytöksellä! No, onnex moni muukin kansakynttilä oli aika hirveessä kännissä. Yks "kynttilä" oli löydetty lumihangesta torkkuja ottamassa illan päätteeksi. Itellä ei oo kyllä hajuakaan miten oon saanut taksin..Sen muistan että taksikuskia nauratti kun herätteli mua kotipihassa, olin varmaan nuokkunu vaihdekepin päällä..hih! Sen kyllä tunsi tänään sitten aina tuonne klo 16 asti, että oli ottanut eilen reippaanlaisesti.Vuosisadan krapula, pahempi kuulkaas ku se sahalaita krapula! Oon joutunu pari kertaa puhumaan norjaakin! Yritin olla Rauhan seurana autoliikkeissä, mut ei siitä oikein mitään tullu ku autojen vanteetkin alko pyörimään silmissä. Piti käydä ottamassa happea ulkona useampaan otteeseen.
Oon haissu ku rankkitynnyri tänään, yäk!
Oon kuitenkin tehnyt myös yhden hyvän työn tänään; löysin nimittäin tyttöjen kanssa karanneet mäyräkoiran (siis ihan oikean) ja onneksi pannassa oli puhelinnumero. Soitin ja omistaja saapuikin aikanoeesti hakemaan karkuria. Mutta arvaatkaapa mitä sain "löytöpalkkioksi"???????????????? - kaksi Kotipizzan keltaista lippistä!! Mä en niin kestä!

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

B.K (anon, 02.12.2007 00.13)

Jos oisit tosta löytöpalkkiosta kisan pistänyt pystyyn, niin en ois mää ainakaan ihan heti lähtenyt arvaamaan tuota vaihtoehtoa. Mutta nytten ei ainakaan auringonpistos pääse yllättämään joulunaikaan rannalla...eli ei pidä ollenkaan aliarvioida saamaasi palkkiota.
-b-

BabyS (anon, 02.12.2007 14.16)

Joo, en mäkään ois ihan heti veikannu lippiksiä!!Eli se oli siis jonku pizzamiehen koira, oisit sahalaitapäissäs voinu pyytää et jos saat vaihtaa ne vaikka kahteen perhepizzaan:)...Toivottavasti sulla on tänään jo parempi olo.

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu