PirttiHirmun Päiväkirja

EVVK!!!

07.01.2008 21.00 - henkilökohtaiset 

Työt alko, hitto et otti eilen niin paljon päähän. Olin niin huonolla tuulellakin et ei mulle voinu sanoo sanaakaan ku olin jo räjähtämispisteessä.
Niin, mitä sit oon tehny tässä Thaimaan reissun jälkeen...Palautunu, on väsyttänyt ihan hulluna. Shoppaillu alennusmyynneissä. Palellu. Mua on palellu siis ihan hulluna sen matkan jälkeen, toki ilmatkin on ollu aika viileet-pohjoistuuli, helkkarin kylmä viima.
"Teuvo" oli ansiokkaasti selviytynyt täällä tyttöjen kanssa ja oli ollu kuulemma "terapeuttista ja kivaa". Tota on ollu hankala ymmärtää, sillä toisella koiralla alkoi vielä juoksutkin...Nyt niillä on molemmilla. Tänään katkes fleksikin kun toinen tytöistä lähti poikakoiran perään...mulla koukkusormi jäykisty ja hampaat melkein katkes!!
Isosisko täytti eilen pyöreitä vuosia, se on siellä Thaimaan lämmössä juhlistamassa...on siellä pari muutakin-rexi ja kollega. Parin kaverin kanssa ollaan puhuttu, että vallan mainiosti kävin sellanen oloneuvoksen elämä nyt; shoppailis, matkustelis ja urheilis. Aasinsillan kautta asiaan; Kun mulla oli tuo Thaimaaprojekti et jaksoin kovasti urheilla, niin minkä tavoitteen mä otan nyt? Ei oo mitään tavoitetta, eli ei siis hirveesti huvita. "Etana" repi mua viime viikolla urheilemaan, mut miten sitä nyt pääsis liikkeelle kun työtkin painaa päälle, kertokaas se!!
Ahosen janne on muuten ihan kuningas; että se meni voittamaan koko mäkiviikon!! En olis uskonut vielä 2 viikkoo sit et siellä kukaan suomalaisista törröttää palkintopallilla, saati sitten korkeimmalla.


Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

VirpiK (anon, 07.01.2008 21.12)

Tuli mieleen ku kirjottelit tossa taannoin et teillä oli koulussa se Suunto-projekti... miten sen kanssa kävi? Veiks se ruotsinope Charlotta sen sun nenän edestä (koska se on just sellanen bitch)!! Jos sul on se nyt ranteessa ni eiks se motivoi..? Tai sit voidaan laittaa pystyyn joku muu projekti esim Hirmu kesäkuntoon. hmm..

PirttiHirmu (anon, 07.01.2008 21.22)

Joo, arvaa miten siinä kävi?? Ne saakelin "mummot" (lue muut opettajat)oli laittanut kaikenmaailman luontokävelyt ja Alepan kauppareissut varmaan omaan lappuunsa kun olin vasta VIIDES!! Hitto mua ärsytti! Se oli ihan huono kisa!Sen voitti joku mummo kuulemma ylivoimasesti hirveillä pisteillä! Säkään et olis varmaan voittanu sitä!Eikä Pakone!!

VirpiK (anon, 07.01.2008 21.27)

HÄH!? Viides..ja sun piti voittaa!!! Mä olin sentään toinen vaikka lykinki YLÄMÄKEEN! En pysty ymmärtään...ne on huijannu sua..hiton Thaimaanmatka tuli sotkeen kaikki mahdollisuudet;). No meet vaan kaupasta ostaan sellasen samanlaisen ja lähetät laskun koululle (koska kyllähän liikanopella pitää olla sellanen). Älytöntä!

PirttiHirmu (anon, 07.01.2008 21.39)

Niin täytyykin! Hyvä idea, meen ostamaan sellasen ja sanon et tarvin sitä terveyskasvatuksessa! Miten sä muuten niin hyydyit siinä mäessä et pääsit sen ruottalaisen pikkutytön ohitte? En olis uskonu sustakaan...

VirpiK (anon, 07.01.2008 21.43)

No tein parhaani ja tohon se sitte riitti, mee ite kokeileen! Ja ps. oon varma et se bitch on ottanu jotai...

ScottieP (anon, 07.01.2008 21.46)

Mitä tohon urheilemiseen tulee ni pidä vaan taukoo ja harjottele tyttöjen kanssa pari vuotta, niinku mä....ja sit oot valmis vaikka taas pukeen veskankamat ja oon varma et oot parempi ku kukaan nykysistä!

JonnaM (anon, 07.01.2008 22.03)

Paitsi et parempi ku mä koska mä olen paras!!!

Pakone (anon, 08.01.2008 20.22)

Juu, ei tartte Pakosen mitään Suuntoja enää voittaa. Sellanen on jo ranteessa, kun keskitti koko suvun ostamaan elektroniikkansa Veikon Koneesta! Siitä sullekin nyt se uusi harrastus :)Voin avittaa ja ostaa sun boonuksille vaikka uudet patterit tähän mun SUUNTOON.

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu