PirttiHirmun Päiväkirja

Ennemmin innokas ku...

12.12.2006 18.02 - työ 

Eilen oli koulussa ya poikien säbäturnaus. Turnauksen kohokohta oli vikamatsi joka meidän oli pelattava vähintään tasan päästäksemme jatkoon. Huikean kotiyleisön edessä pojat paiskivat hommia paidat märkinä ja palkitsivat suoraa kurkkua huutavan pikkuyleisön pelaamalla 2-2 tasapelin! Ilkeä pomppumaali, jossa tasoitimme ottelun, syntyi 3 minuuttia ennen loppua! Itsekin innostuksissani pomppasin ilmaan maalin synnyttyä (heh, vanha innostui koulun säbäpeleistäkin!! Ennen vanhaa piti olla SM-sarjan Play Offit menossa, että pomppas ilmaan jonkun tehdessä maalin!!Näin ne ajat muuttuu!!)

PirttiHirmu on ollu taas aika tehokas tänään. Aamu 10 mennessä olin ehtinyt tekemäään jo seuraavat asiat: aamupalat mukaan ja veljelleni joka oli yökylässä, pyykkikone päälle, kämpän imurointi, kaupassa käynti ja koirien pikku kavelylenkki & pyykkien laitto kuivumaan!!Kokeileppa monelta pitää herätä et ehtii nuo kaikki tekemään ennen 10.00!!

Tuttu hännännaputus käy toisella koiruksista...silmät tuijottaa ja nenä tuhisee. "Kello on 18 ja saisko sitä ruokaa!"-se pyytää..

Comment

Comments

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu