PirttiHirmun Päiväkirja

Hiekkaa, karvaa-jynssää ja putsaa!!

14.12.2006 20.19 - eläimet 

Mua kyllä ressaa nyt tää ilma!! Aamulla ku töihin lähtee on pimeää ja iltapäivällä kun töistä palaa on synkkää!!Tulis jo lunta!!
Tää on himassakin yhtä siivousta koko ajan: koirista lähtee hulluna karvaa ja hiekkaa kantautuu sisään vaikka kuinka niitä yrittää lenkin jälkeen pestä!! Mä en jaksa enää jynssätä, putsata ja siivota!!
Huomenna tulee siskon poika tyttöystävänsä kanssa viikonlopuksi tänne! Säpinää riittää siis!
Alkas jo loma, ei jaksa niitä oppilaitakaan, motivaatio täysin nollassa.Kolme kokonaista päivää pitäis vielä kestää ja sitten vois jo heittää lomavaihteen päälle. Oon tässä miettiny, että jaksaakohan tuota lähtee Pohjoiseen ajamaan jouluksi (oon kyllä jo sanonu että tuun), mutta jos nää kelit jatkuu tälläsena niin onpa kiva lähtee paahtamaan 8 tuntia sateessa ja pimeessä kohti Oulua!!!En tiijä....

Comment

Comments

Barbara K. (anon, 15.12.2006 21.51)

Jo perinteeksi muodostunut joulun avaus odottaa 2 päivää ennen joulua pohjoisessa. Ei siitä sovi livetä. Myös siskon poika tyttöystävän kera mukaan.

sinikka (anon, 16.12.2006 10.27)

minäpä olen ratkaissut ongelmasi.olet nimittäin koko lomasi ajan töissä suojanhoitajana.sinun ei tartte ressata ajamisesta,ja saat palkkaakin(köh).alotat heti koulun kuusijuhlan jälkeen samaisena päivänä. muista:lämmintä päälle ja otsalamppu mukaan+positiivinen mieli:).hyvää joulua!

PirttiHirmu (16.12.2006 17.15)

Olen siis saanut kaksi loistavaa vaihtoehtoa tai oikeestaan vaan yhden..
Kiitokset näistä ideoista, mä kyllä ilmoitan kumman valitsen!!

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu