PirttiHirmun Päiväkirja

Perillä!!

23.12.2006 10.23 - henkilökohtaiset 

7 h 15 min Hki-Oulu väli eilen (22.12). Ei paha! Oli vähän ruuhkaa mutta aika sujuvasti liikenne kulki! Poliiseja oli paljon joululiikennettä valvomassa ja hyvä niin, nimittäin yx Audi kuski ohitteli aika leveesti autoja ja hetken kuluttua se tienlaidassa sakkolappu kädessä (hih,hih,hii!!)!
Maltoin eilen ottaa asiallisesti ja tulin yöpaikkaanikin suht`ajoissa, joten hiukan erilainen olo tällä hetkellä kuin viime vuonna tänä päivänä!! Huh-vieläkin puistattaa se viime vuotinen!!
Oli mukava nähdä vanhoja kavereita ja vaihtaa kuulumisia. Yx ystäväni on Ivalossa opettajana ja keskustelimme siitä millaisia oppilaita siellä on. Hänellä on kokemusta myös Espoon oppilasaineksesta ,joten osasi tehdä vertailua. Yläasteen tytöt ovat kuulemma hyvinkin muodikkaita "Pissiksiä", mutta Lapin pojat ovatkin vaikeampia tapauksia! Eppuhan se osais taas tässä selittää sen, että miksi-se oli niin hienosti eilen kerrottu, ootellaan siis Epun kommetteja, tarina oli nimittäin mielenkiintoinen oikeesti!).
Näin muuten Rositankin eilen, sillä oli hame päällä ja saappaat komiasti , mutta asuun sopimattomat rukkaset oli jääny vissiin edelliseltä laskettelureissulta kätteen...Rosita oottaa nyt bussia Raaheen!
Muuten muutama juttu mikä kuuluu tähän oululaiseen elämään: Täällä on talvella aina joko helevetin pakkanen, hirviä tuuli tai täällä haisee. Toinen: Oululaiset kulukee pyörällä kesät talavet. Eilenki ihimiset kuskas joulupaketteja kottiin pyörän sarvesa! Ihan hirviijjää!
pakko lähtee kiertämään nuo kaupat, siihen ei mee ku se yx tunti!

Comment

Comments

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu