PirttiHirmun Päiväkirja

Joulu, välipäivät ja vielä uusi vuosikin paketissa!!

04.01.2007 17.28 - ihmissuhteet 

No niin, mä kyllä kirjoitin tänne yx päivä jo joulunvietostani, mutta en kai tallettanut sitä ku ei se tänne koskaan ilmestynyt!! En oo sit jaksanu sen jälkeen alkaa uudestaan kirjoitteleen..
Mutta siis joulu oli äärettömän mukava ja hauska ennenkaikkea! Muhoksella esiintyi Lordi valeasussa (sain toisen esiyksen digikameralle tallennettua) aattona, näin kavereita ja sukulaisia taas muutaman päivän sisällä hirveesti!Neljä yötäkö mä siellä olin ja nukuin kolmessa eri paikassa! Aika raskasta raahata kasseja ja koiraa joka päivä eri paikkaan, mutta oli se sen väärti!
Huumoripitoinen lahja oli siis karkista tehdyt bikinit kummitytölleni; poikakaveri saa syödä ihan rauhassa naruja ja sitä enemmän paljastuu...että Hyvää Kiinan matkaa vaan!
Isoveli sai multa vaa`an ja yrittti kotonaan piilottaa sen sängyn alle, onnex isosisko otti sen heti esille ja anto käyttöohjeetkin!
Loistavinta oli Kyllä Lordin esiintyminen, kyllä sille ollaan naurettu!!

Välipäivinä piti sit juosta alennusmyynneissä ja jotain ostaakin. Suklaata on menny kiitettävästi ja vielä on ihan liikaa jäljelläkin! Ihme ja kumma kiloja ei oo tullu lisää-voin siis syödä loputkin konvehtirasiat ihan rauhassa!

Uutta vuotta odotellessamme yritimme saada koirille hoitopaikkaa, mutta eihän niitä kukaan huolinu.. Siis joduimme jäämään kotiin ja kutsumaan muutaman ystävän tänne illan viettoon. Kaukaisimmat ystävät saapuivat Sveitsistä! Siinä sitten kolmen päivän verran ohjelman keksimistä heille! Ollaan käyty kauppatorilla, Kampissa, keilaamassa, kiipeilemässä ja Jumbossa! Huh, aika paljon tuli tehtyä kun ajatellaan että Uuden vuoden päivänä kaikki paikathan oli kiinni!Huippua oli kuulemma graavilohi, poron liha, kiipeily&keilailu ja uuden vuoden aatto baarissa!Uutena vuotena muuten allekirjoittanut taipui uskomattomiin asentoihin! Tuli Michael Jacksonin biisi niin paikatkin vetreyty kummasti, en tiennytkään että oon vielä niin notkee!Huh, sitä menoo parketilla-"kissanselkä -lehmänselkä" ei oo mitään ku meikä vetää Jacksonia!!!Lonkka on vaan ollu kipee niiden liikkeiden jälkeen....
Viikonlopu tulossa ja työt alkaa taas! On tulossa kiireinen tammikuu, mut ei se haittaa - olis vaan kaikki kuut kiireisiä niin oltais äkkiä toukokuussa!

Comment

Comments

Rosita (anon, 05.01.2007 16.35)

Hai, Rosita täälä! Nyt ku oot näköjään hirviäsä ostohepakasa ja lompsa auki niin ostappa halavalla vähän talavisin käytetty aurinkokello! Aijon vaihtaa saappaat ja hammeen lenkkareihin ja tuulipukkuun. Ku meinaa hissa syyä housut sisäreisistä ja mahakin on niin iso ettei meinaa ylettyä enää näppäimille. Selekä tosin taipuu lehemänselälle mutta sekin painavan mahan ansiosta. Sehän se ois parasta ku pystys käymään Raksilasa jumpasa, mutta on tuo matka liian pitkä. Mutta tulleehan sitä liikuntaa kun nousee sohvalta jääkaapille ja takasin.

terveisin: Rasva-Rosita

PirttiHirmu (07.01.2007 09.24)

Rosita! Sulla on kuusi viikkoa aikaa mahtua siihen kahisevaan lasketteluasuun! Mee nyt ostaan ne uudet lenkkarit ja vietä tipaton tammikuu. Muista,että hameen kanssa ei sovi ne laskettelukinttaat!!

(anon, 01.02.2007 11.38)

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu