PirttiHirmun Päiväkirja

Sporty weekend

05.01.2007 16.47 - harrastukset 

Niin toi otsikko tarkoittaa siis, että "PITÄIS URHEILLA"...saa nähdä. Ainakin uusi kiipeilyjakso alkaa (?) kun korttikin on jo ostettu!Pakko käydä testaamassa oonko vielä ihan spiderwoman vai onko taidot kadonneet?!?
Kaukalopalloakin on pakko mennä katsomaan kun sitä kerran vuodessa naiset täällä pelaa!Lisäksi säbää olis tarjolla-pitää kai käydä katsomassa miten se "Raakkeli" juoksee ku on piikkiä poloveen laitettu!
Sitten olis yhden vintin läpikäyntiä, siellä on nimittäin mun tavaroita lojunu 3-5-vuotta...jos nyt sais aikaiseksi tyhjentää se ja ottaa vielä myyntikunnossa olevat tavarat autoon ensi viinkonlopun kirpparia varten. Loput varmaan saa heittää roskikseen. Aika mukavaa loppujen lopuksi se on penkoo jotain vanhoja tavaroita joita ei ole miesmuistiin nähny..vanhat albumit jne..
Näyttää siis aika kiireiseltä viikonlopulta, ehinkä mä yhtään urheilemaan?
Hävisin muuten kössin eilen puhtaasti 1-3, mutta saa selittää! Niska oli siis niin jäykkä ja kipee, että en kyllä ihan parhaassa terässä ollu!Alahan Barbara reenaamaan sitä kössiä, muuten Cup kannu jää Hesaan!!!!

Comment

Comments

B.K (anon, 17.01.2007 00.29)

Olen reenannu kerran, se riittänee turvaamaan kannun pysymisen edelleen siellä, minne se kuuluukin.
b.k

PirttiHirmu (17.01.2007 14.30)

Ei se kuule kerta riitä, täällä ollaan menty niin paljon eteenpäin...!Kannattaa sunkin ostaa ne suojalasit sitten, kato koskaan ei voi tietää mitä tapahtuu!

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu