PirttiHirmun Päiväkirja

Pallosilmä meni

07.01.2007 09.22 - harrastukset 

Joo tosiaan se urheilu on jäänyt asteelle "pitäis"-sen sijaan oon harrastanu penkkiurheilua urakalla ja haukkunu katsomossa ku kukaan ei osaa pelata enää! Täytyy yhtyä kyllä vanhan joukkuetoverini kommenttiin "pallosilmä menee pilalle kun niitä pelejä käy katsomassa!"
Naisten Sm-sarjan kaukis on kuin varjo 91-96-vuoden sarjasta!Yhdellä "JOUKKUEELLA" oli viisi pelaajaa mukana turnauksessa! No arvatkaapa jaksoko ne ees ekaa peliä!!!?? Mukavaa oli nahdä tuttuja, mutta peli on karseeta katteltavaa.
Naisten vuoden 2007 sarja-avausottelu oli kaikkea muuta kuin kauniita yhdistelmiä, siitäkään ei jäänyt kerrassaan mitään kerrottavaa jälkipolville!!Se yks maajoukkuepelaajakin loukkaantuu vähintään kerran ottelussa, ottaa buranan ja aina se palaa kehiin!! En kestä sellasia!
Tänään pitäis se vintti käydä läpi ja mennä oululaista säbäjoukkuetta auttaan valmennuksessa. Se tulee olemaan mielenkiintoista sillä vastassa on vanha seurani ja ne tulee olemaan silmät pyöreinä jos ilmestyn vastustajan vaihtoaitioon.Kommentoi

Kommentit

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu