PirttiHirmun Päiväkirja

Muistoja vintiltä...

08.01.2007 21.17 - henkilökohtaiset 

HUH, HUH mikä urakka! Siellä vintillä olikin huomattavasti enemmän tavaraa ku mitä kuvittelin! Auto oli ääriä myöten täynnä! Onneksi Sinikka oli apuna, olis muuten menny koko sunnuntaipäivä niitä kantaessa!
No, pitihän sitä sitten alkaa perkkaamaan niitä jätesäkkejä ja pahvilaatikoita - ja sieltähän löyty koko mun nuoruus! Miten mulla onkin lähes 20 valokuva-albumia??? Ei niitä kuvia voi kaikille näyttää ees.. Oli pesäpalloasua, palkintoja, kattiloita jne... Oon nyt kaksi iltaa lajitellu niitä tavaroita - onnex jo ihan loppusuoralla!
Sunnuntaina kävin sitten sitä naisten divaripeliäkin katsomassa ja pari vinkkiä antamassa. Hyvinhän nuo pelaavat Andersonin alaisuudessa, jopa parempaa peliä se oli kuin lauantai liigamatsi!
Kalpa saapuu Stadiin huomenna (Jokerit) ja torstaina Blues! Pitää mennä kannustamaan jos "poika" ei ole kipeenä. Silläkin on aina jotain ku täälläpäin on peli, viimeksi se kärsi pelirangaistusta!!!Aika jännää muuten, ettei Kalpan pelit kelpaa Canal plus otteluiksi vaikka ovat Hesassa!!

Comment

Comments

sinikka (anon, 14.01.2007 13.02)

....vieläki ihmetyttää et miten se Oulun lipon pesäpalloasu oli päässy kutistuun niin hirveesti siel vintillä?

sinikka (anon, 14.01.2007 13.06)

...vieläki ihmetyttää et miten se Oulun lipon pesiskostyymi oli päässy sillee kutistuun siel vintillä??

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu