PirttiHirmun Päiväkirja

Voin suositella!

15.01.2007 21.54 - henkilökohtaiset 

Menkää kaikki ihmeessä katsomaan Ravintola Kaksi Kanaan "Best of Showhat" spektaakkelimainen, hauska - siis ihan hullunhyvä Jarkko Valteen ja Osku Heiskasen show! Mun sanat eivät riitä kuvailemaan sitä, se on vaan on ihan pakko nähdä! Miten jotkut osaakin matkia niin hyvin suomalaisia ja ulkomaalaisia artisteja?!?! Meitä oli 11 akkaa laittamassa "ringeten maajoukkueen piikkin" lauantai iltaa! Vedet valu silmistä, mahasta otti ja monta ikävuotta tuli taas lisää siinä 1,5 h tunnin mittaisesta esityksestä!Otsikon mukaan - VOIN LÄMPIMÄSTI SUOSITELLA!

Sunnuntaina myytiin sitten kirppiksellä kaikenlaista roinaa ja rompetta! Hirveä ryysis heti alussa ku kaikki kirppismyyjät bongas meijät ja tuli melkein käsistä viemään parhaat päältä - hyvä että ehti laatikot ja kassit saamaan auki! Rasva-Rosita teki jo 7.30 kauppaa  Reebokin lenkkareista ja Enrique myi lumilautansa ulko-ovella, ei ees myyntipaikalle päässy! Oliha siellä varkaitakin!! Kirpputorilla! Musta se on jo törkeyden huippu! Rekistä vietiin mun vanha toppaliivi, yhtäkkiä sitä ei vaan siinä enää ollu! Arabian lautasiakin meni jollekin ilmaseksi - sen huomasin vasta kotona, sen verran taitavia "kääntäjiä" siellä oli! No yli sata egee sain kuitenkin plussaa - sitäkin voin kyllä suositella! Kaveriporukassa se oli ihan mukavaa!

Koulussa sain kuulla järkyttävän tapauksen koskien yhtä oppilastamme. Sunnuntaina oli ollut vakava liikenneonnettomuus, jossa oppilaamme oli ollut mukana. Lonkka murtunut ja sisäelimissäkin jotain vakavia vammoja! Poika teholla , leikattu viime yönä, koko loppukevään todennäköisesti pois koulusta! Osa oppilaistamme järkyttyi tapahtuneesta ja lähti pois koulusta - kotona on kuulemma käyty keskusteluja elämästä. Kosketti minuakin, sillä poika on valinnaisessa liikunnassa, koulumme edustusjoukkueissa, fiksu ja filmaattinen nuoren miehen alku!Toivon hänelle voimia ja parantumista!

Comment

Comments

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu