PirttiHirmun Päiväkirja

suojakännistä selvitty?

03.02.2007 16.31 - viihde 

Nyt on suojakännit vedetty ja peliki alkais kohta, huh-huh!Uskon, että porukka on aika hapekkaassa olotilassa ku Areenalle kuka mitenkin pääsee. Drinkkejä tuli vedetty jos jonkin väristä, kokoista ja makuista-hyi!Paras oli kyllä "Du gamla du fria" drinksu, joka vei ansaitun voiton kisassa!
Otteluennakko oli hauskaa luettavaa, tässä muutama ote siitä:
Lauantaina luvassa kolmen V:n ottelu -Team Anneli vs. Tesoman Fetisovit


"Huomenna käydään LänsiAutotallissa kauden kuumin kissatappelu, kun taitojoukkueena mainetta niittänyt Team Anneli saa vastaansa fyysisen kontaktin ystävänä tunnetun Tesoman Fetisovit. Ennakkosuosikkia ottelusta on turha hakea, sillä sen minkä Team Anneli voittaa taidossa häviää se puolestaan tahdossa. Lopputulos jäänee epäselväksi kaikille, joten siksi peliä ei ole huolittu Veikkauksen vedonlyöntilistalle. Tesoman Fetisovit on saanut jalkeilleen nälkäisen ryhmän ja lähtee hakemaan voittoa verenmaku suussaan. "Ottelu tulee loistavaan saumaan, sillä koko kakkoskentällisemme kärsii vakavista PMS-oireista ja se onkin meidän ärhäkin aseemme", Fetisovien pääkäskyttäjä toteaa. "Hella 6" johtama viisikko aikoo kuulemma pistää verta pakkiin mikäli peli ei suju heidän haluamallaan tavalla. Laituri ja ketjun kolmas, mutta ei heikoin lenkki, "Koukkusormi" on juuri vapautunut toimintakiellosta annettuaan edellismatsissa Team Annelin ykköspakki "Juustokakulle" oppitunnin jota kukaan ei vieläkään muista. 'Annoin sille korvapuustisen ja viimeistelin näyttävällä leuka-koukulla', Koukkusormi lataa ja vakuuttaa että Fetisovit luistelevat kissanselkä kaarella. Kolmikon täydentää "Tuhatjalka", joka vastaa ketjun vauhdista. "Jätän pelinäkemyksen, kuviot ja maalinteon muille, mun rooli on tää vauhdin- ja hauskanpito", kevytpitkä hyökkääjä toteaa.
Ottelun tuomitsee 'Seppo Mäkelä' . "Annan kaikille heti alkuun käytöskympit sano opettajat mitä hyvänsä, prkkkele. Ja "PlayStatonin" nimi on jo valmiina otteluraportissa, nyt pitää vaan keksiä sille sopiva rangaistus!".

Huomenna sitten lopullinen otteluraportti!

Comment

Comments

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu