PirttiHirmun Päiväkirja

Koulutuksessa ja Thaimaassa

09.02.2007 21.49 -

Olin tänään Thaimaassa....... mielikuvituksellisesti.. Nimittäin lämmitin saunan ja makasin siellä koirien ulkoilutuksen (-17 astetta) jälkeen ja kuvittelin että makaan jo Thaimaan valkoisilla hiekkarannoilla! Kuuma oli ( 80 astetta), mutta ajattelin, että "Ei haittaa, ennemmin kuuma ku kylmä!"
Oon istunut koko päivän ensiapukoulutuksessa; yksi opettaja käyttäytyi aika törkeesti siellä. Se oli ku "oppilas". Alkoi ekassa rivissä lukemaan omaan kirjaa. Kouluttaja näpäytti häntä ja tuli katsomaan mitä hän lukee, pyysi laittamaan kirjan pois. Ukkeli totteli, mutta piikitti myöhemmin kouluttajaa. Onneksi topakka nainen ei hätkähtänyt vaan antoi takaisin vielä kerran mukavalla lauseella! Sen jälkeen tökerö opettaja seurasi koulutusta ja kommentoi joka asiaan jotakin -ÄRSYTTÄVÄ UKKO! Että kehtaskin, kaikenlaista sitä näkee ja kuulee!

Comment

Comments

ei niin ärsyttävä UKKO..:) (anon, 10.02.2007 13.15)

Niimpä meitä on moneen junaan ja osa jää asemalle ja toi kirjoittamasi tapaus pitäisi jäädä asemalle ja vielä -35asteen pakkasessa ja lähin taksi/bussi pysäkki olis ainaski 10km päässä..!!

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu