PirttiHirmun Päiväkirja

Hellu & Pinja

04.03.2007 21.41 - viihde 

Olin perjnataina Tampereella katsomassa salibandyn puolivälierämatsia. Vieressäni hääräsi pari pikku likkaa; Hellu ja Pinja. Tässä heidän säbämatsin anti minulle...

1. erä
Pinja ja Hellu on kaverukset ja Pinjan äiti istuu yläpuolellani. Pinja on saanut ottaa kaverin mukaan peliin. Tytöt juoksevat hallissa, Pinjan käydessä aina välillä äitinsä luona. Erän loppupuolella tapahtuu jotain epämukavaa, sillä Hellu ei halua enää leikkiä Pinjan kanssa. Pinja tulee kertomaan siitä äidilleen.

2. erä
Taistelu jatkuu; Hellu on itsepäinen ja juoksee Pinjaa karkuun. Pinja käy taas äitinsä luona sanomassa, että Hellu ei leiki hänen kanssaan. Äiti kertoo, että Pinja voisi nätisti kertoa Hellulle, että leikitään yhdessä. Tomerana Pinja lähtee Hellun perään - mutta Hellu karka kynsistä toiselle kentälle, väliverhojen taakse. Pinja huutaa perään "Haluan leikkiä sun kanssa!", mutta Hellu ei kuuntele. Pinja pahoittaa mielensä ja tulee itkien katsomoon äitinsä viereen. Äiti: " Minä en enää teitä ota mukaan kun ette osaa yhdessä leikkiä. Mene vielä kauniisti pyytämään Hellua leikkimään kanssasi." Pinja lähtee jälleen Hellun perään, mutta Hellu karkaa jälleen käsistä. Pinja jatkaa tarmokkaasti takaa-ajoa ja hetkeen tyttöjä ei näy mailla eikä halmeilla.

3.erä
Tytöt juoksevat erätauolla tyhjällä kentällä, Hellu edellä ja Pinja perässä. Pinja purskahtaa itkuun kentällä kun ei tavoita kaveriaan ja äiti kiirehtii katsomosta lohduttamaan tyttöä. Hellu on tullut myös lohduttamaan Pinjaa. Äiti ottaa molempia tyttöjä kädestä kiinni ja pitää kaiketi kasvatuksellisen puhuttelun molemmille.
Hellu ehdottaa jotain leikkiä Pinjalle, johon hän suostuu. Peli alkaa ja tytöt poistuvat pelikentältä. 2 minuutin kuluttua tytöt tulevat katsomoon kysymään Pinjan äidiltä josko he voisivat ostaa makkarat?! Äiti ei suostu tähän. Pinja ottaa hörpyt äidin vishypullosta, Hellukin haluaa. Äiti laittaa tytöt hakemaan mukit kahviosta ja mukiin he voisivat hakea vettä vessasta. Tytöistä se oli loistoidea - ei kun matkaan. 3 minuuttia ja tytöt tulevat Cokismukit kädessä katsomoon nauttimaan vedestä... 20 sekuntia ja Hellu keksii, että "leikitään Prinsessaa ja limaa!" Tytöt santäävät katsomon taakse leikkimään. Muutaman minuutin kuluttua Hellu ja Pinja tulevat katsomoon vaatimaan äidiltä päähierontaa. Molemmat asettaisivat päänsä äidin reiden päälle ja äiti saisi hieroa. Toive toteutuu!
30 s ja tytöt nousevat makuulta ylös ja hörppäävät vettä.

Jatkoaika
Tytöt liitelevät tyhjällä kentällä kahdestaan. Hellu esittää nukkuvaa välillä. Peli käyntiin ja
tytöt pois kentältä. Kaverukset alkavat leikkimään piilosta. Hellu joutuu laskemaan ensiksi ja peittämään silmänsä; hän kuitenkin kurkkii minne suuntaan Pinja lähtee. Pinja ei huomaa, että Hellu kurkkii! Hellulla on kuitenkin hankaluuksia löytää Pinja, mutta tyttö löytyy yläkatsomosta lopulta. Osat vaihtuvat; Pinja laskee huomattavsti vähemmän aikaa kuin Pinja aikaisemmin ja kurkkii myös sormien välistä - seuraa minne Hellu menee...lähtee jopa perään pitäen samalla sormia silmien edessä.Nopeasti Pinja lähtee juoksemaan ystävänsä perään ja löyttäkin hänet aika nopeasti. Tytöt tulevat kaiteelle roikkumaan ja aloittavat Classicin kannustamisen. Peli päättyy!Classic voittaa!

Comment

Comments

Hande (anon, 05.03.2007 17.23) kotisivu

Sune, sä oot kyllä pihalla... :) toi avas kyllä mullekin AIVAN uuden näkökulman kyseisestä pelistä.Kiitokset Hellulle ja Pinjalle jatkoaikavoitosta... Ja kivahan se oli suakin nopeesti nähdä!Terkkuja tytöille! :)

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu