PirttiHirmun Päiväkirja

"Ei ole mun numerosta pois!"

06.03.2007 21.47 - työ 

Tällä viikolla aloitin oppilaiden kanssa uinnit, kun jää tilanne heikkeni äkillisesti täällä pääkaupunkiseudulla. Seuraavat kolme viikkoa raportoin teille joka ryhmän uimareiden saldon ja ehkä vähän "selityksiä" miksi ei voi uida. Lappuja satelee nimittäin aikalailla nämä kolme viikkoo ja se on jo alkanut!!!
Tänään kymmenestä oppilaasta (10) viisi (5) vaivautui paikalle ja heistä kaksi (2) ui! Saldona lisäksi kahdelta lappu, molemmat aiheellisia ja "menevät läpi". Pari kertaa piti laskee kymmeneen ja hokee itselle - "Tää ei ole mun numerosta pois, älä hermostu!". Aika jännää kun koulu maksaa oppilaille uintikerrat, niin oppilaat eivät tule edes paikalle ja sitten kun ollaan menossa tutustumaan johonkin uuteen lajiin, osa oppilaista ilmoittaa "peruskoulu ei saisi maksaa mitään" tai "ei mulla oo rahaa". Rahaa on kuitenkin napakorun ottamiseen ja pissis vaatteisiin!!
Lisäksi muslimithan eivät voi osallistua "yhteisuintiin", joten he käyvät uimassa omalla ajallaan ja tuovat opettajalle kuitit tai uinninopetuksen diplomin. Osalle sekin on liian vaikeeta - vapaatunteja kyllä pidettäis vaikka uimaan ei mentäiskään omalla ajalla!
Liikunnanopetuksen ihanuutta....

Comment

Comments

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu