PirttiHirmun Päiväkirja

Koontia viikonlopusta

18.03.2007 07.46 - henkilökohtaiset 

Perjantai;
Olin tomerana aamusta ja uin taas oppilaiden kanssa (niitä oli kax peräti)!!!
Töitten jälkeeen siivosin-vallan luutusin lattiat, tamppasin matot ja vein tavaraa varastoon (luistimet jne..).Illalla rentouduin oluen, saunan ja pötköttelyn kera. Uni tuli silmään ennen ku ehdin tv:n sulkea!
Lauantai:
Aamusta ryhdyin tutkimaan miten saisin sen pelikirjan tehtyä, sillä ilmoittauneita oli nolla ku pyysin apua siinä näillä sivuillani, te ette varmaan huomannu sitä sit????(eilen kyllä Tsöppö sentäs kysy ystävällisesti oonko saanu apuu siihen!).Apu oli kuitenkin lähempänän kuin uskoinkaan ja saatiin se almost valmiiksi!Mahtavaa - yx ressi vähemmän!!!
Päivällä kävin nopeesti kaupoilla, juoksutin koirat v-maisessä räntäsateessa, tein ruokaa ja ehdittiin hienosti vielä BLUES-TAPPARA otteluun.Valitsin siis lätkän vaikka lähempänä olis ollu tarjolla THILLER-ottelu Erä-Rupu! Rupu sai horjutettua Keppanan itseluottamusta, mutta kokemus vei voiton jatkoajalla! Blues pelissä oli ekaa kertaa fiilistä; porukkaa oli aika mukavasti ja Mansestakin oli saapunu porkkanapöksyjen kannattajia hirveesti! Muutamia huomioita katsomosta: peli oli sekavaa, tuomari otti roolia ja anto miljooona mintsaa jäähyjä molemmille. Pelaajat kävi kyllä myös ylikierroksilla! Tappara = Pappara, kentällä oli "HUORIA" ja Bluesin peli "HÄVETTI" kannustajiaan. Tuomari oli "PASKA"!Huh, huh mitä kieltä siellä käytetään!!!
Tänään sunnuntaina:
Olis tarjolla säbää, jos vaikka sitä menis nyt katsomaan ja tekis illalla koulujuttuja (jos vaikka jaksais suunnitella jotain tulevalle viikolle!).

Comment

Comments

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu