PirttiHirmun Päiväkirja

Projekti ohi!

23.05.2007 07.26 - henkilökohtaiset 

No niin, tässä on menny palautumisessa jonkin aikaa ja edelleen menee! Ei millään pääse rytmiin!
Kisoista muutamalla sanalla vielä; Joukkueemme oli loppuun asti yhtä positiivinen kuin edellisen kerran kirjoitin. Kaksi kertaa nousimme siis 1-5 tilanteesta tasoihin ja tulihan se voittokin sitten lopulta viimeisessä pelissä Espanjaa vastaan. Pelaajat halusivat todellakin voittaa sen pelin minulle. Olen tyytyväinen että lähdin tähän erikoiseen "projektiin", sain paljon uusia ystäviä, itseluottamista ja opin myös itsestäni uusia puolia. Pelillisesti pelasimme joka ottelun paremmin ja se oli yksi tavoitteistamme!Joukkue kokonaisuudessaan toimi mainioisti (ilman mitään riitoja) ja kaikki oli todella iloisia ja tyytyväisiä kokonaisuudessaan turnauksesta, uusista ystävistä ja valmennuksesta!
Loppubileet kesti kolme päivää ja uskon että joukkueemme jäi monen  kisajärjestän, kilpakumppanin, erotuomarin ja medianedustajan mieliin iloisena, hymyilevänä, ystävällisenä, koko salibandyväen yhdistävänä "tipsy cups" kisan järjestäjänä ja ennen kaikkea COMEBACK JOUKKUEENA!
Olo on helpottunut, mutta samalla hieman surullinen - tuo aika oli hienoa ja olisi todella kiva tavata loistavia tyyppejä vielä jossakin vaiheessa elämää! Toivottavasti siihen avautuu joskus vielä mahdollisuus!


Comment

Comments

Ukko (anon, 23.05.2007 14.14)

Ihailtavaa lukea että matkasi oli todella hyvin onnistunnut ja varsinkin itsesi kannalta avartavaakin hyvä hyvä..=o) ja todellakin toivon että vielä jonain päivänä sulle tulisi mahdollisuus tavata noi tyypit uudestaan ja uudestaan:)

Huolto (anon, 23.05.2007 18.54)

Saihan se Katjuskakin raportin kirjattua....kuvat olisi valmiina,laita osoitetta sähköpostiin,mihin haluat jos haluat....ja muuten siinä viimeisessä pelissä voitettiin Italia,eikä Espanjaa!!!!

BabyS (anon, 23.05.2007 19.35)

Todellakin sä tapaat niitä tyyppejä uudestaan..sähän lähet mun kanssa matkalle Kanadaan :)! Jooooo...

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu