PirttiHirmun Päiväkirja

Energiaa

27.05.2007 18.56 - henkilökohtaiset 

Tanskan reissun jälkeen oon tuntenut itseni jotenkin tosi energiseksi, tuntuu kuin jaksais tehdä vaikka mitä, paitsi lenkkeillä!! Vaikka flunssa on yrittänyt nitistää mua välillä oon touhunnu kaikenlaista! Liekkö tää valoisuus, kesäfiilis ja pieni breikki työteossa tuonut sitä lisävoimaa??
Perjantaina oli vetelät paskat oottamassa parilla matolla työstä saavuttuani!! Olipa helvetin hauskaa alkaa mattopyykille samantien! Illalla päätin sitten vähän sisustaa olohuonetta uusiks ja kävin ostamassa taulutelkkarin, tv-tason ja olohuoneen pöydän Ikeasta! Niitä koottiin ja ruuvattiin sitten iltamyöhään asti! On ne vaan kivat!
Lauantaina vein vanha romut kierrätyskeskukseen ja siinä samalla matkalla imuroin auton - pari koirankarvaa oli meinaa...!Näin Rasva Rositaa, Sinikkaa ja muita ystäviä pitkästä aikaa!
Tänään sunnuntaina otin projektiksi terassikalusteet: hioin ne, pesin ja maalasin - ja taas kelpaa! Aikamoinen urakka sekin kyllä oli!Lämmintä on tänään piisannu ja nukahdinkin lepotuoliin takapihalle - ihanaa kun kesä on tullut!! Vai onko?
Toivottavasti tämäkin kesä on lämmin, yhtä lämmin kuin viime kesä, olis huippua!

Comment

Comments

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu