PirttiHirmun Päiväkirja

Hyvät kelit....

10.07.2007 14.19 - henkilökohtaiset 

Ajatella. etä perjantaista tiistaihin on satanu täällä Pohojosessa!! Hyät kelit tosiaan ja Oulujärvi pääsi näyttämään parhaita puoliaan.. Tää ei oikeesti voi olla totta, että sen kerran ku mä kerran vuodessa tuun tänne "omalle mökille" niin sataa koko ajan!

No se ei meitä suuresti lannistanu, luonto saa viime kesän kuvan kauden takas ja ois toisaan voinu avata sen konepellin, niin oois pissapojan tankkikin täyttynyt ihan ittekseen aika nopsaa!!
Mehän sitten valloitettiin Janoinen Hauki ja syömällä, laulamalla ja breikkaamalla! "Enrique" pisti kyllä pohjat breikissä - otsa lattiassa, pylly pystyssä ja kengät kopisi niin pirusti! "Purilla" alias "ETANA Maastinenkin" näytti breikkitaitojaan vetämällä aitajuoksijan asentoon lattialle! Se kaipais vielä vähän lisää liikettä vaan jatkoksi, siis ihan kokonaista liikesarjaa. Mut oon varma että "Purilla" osaa breikata parin viikon päästä Turussa jo paljon paremmin!"Uuve" pisti jalkaa liikkeelle käsikeinoin ja "Koskimuki" heitti ukemit ja kuunteli loppuilasta jatkoilla "Kekäle biisiä jatkoila Timantissa!
"Johanna Pakonen ja Paula" lauloivat mahtavasti, Sinikka veti piikkikisassa pisimmän korren, salaisuutena oli että se "joi viinaa"! Barbara, tyylilleen uskollisena oli niin rauhallinen, että mä en aamulla ees muistanu sen olleen matkassa ja hämmästykseni löysin sen parvelta nukkumasta "Von Unta- Von Kyljellään!". Aatelista sukua oleva Barbara ei itsekään kyllä tiennyt että missä oli ja oliko siellä itsekkään!
Mä sain kehuja kylän miehiltä (myös Sinikan Mosselta): "Tanssit kivasti ja et oo hullunman näköinenkään!" "Sulla on niin hyvä ääni, että laula mun kanssa tää biisi!"
Kyllä me oikeita hommiakin tehtiin ku sade lakkas abouttiarallaa tunniksi... puusavottaa aiskittiin ja Enrique keikautti paskahuussin pöntön tyhjäksi "Purillan" kanssa! Mahtavaa! Käytiin myös Riippusillalla ja muutamat juoksi morkkislenkkiä!
Mukavaa oli ja hyvät kelit, ens vuonna otetaan uusiksi! Kiitos osallistujille!

Comment

Comments

B.K (anon, 10.07.2007 15.36)

Joo,kiitos teille vain. Olipa kivvaa (kahella veellä). Tosin vielä maanantainakin oli von Unessa, von Kyljellä olo....huh. Erityismaininta menee Timantille, kaikesta huolimatta. Kyllä se kekäle oli sen verran upiaa kuunneltavaa siellä, vaikkei se edes välillä ollut pesässäkään...Ainakin näin muistelen asian laidan olleen. Olikohan sittenkään, mene ja tiedä...
-b von kärk-

BabyS (anon, 10.07.2007 20.22)

:)

sinikka (anon, 10.07.2007 22.41)

kiitos kivasta mökkireissusta menkööt koko hienolle porukalle.oli tosi kivaa vaikka oliki hyväkkkelit:). sain kotimatkalla tietää missä se Sukeva sijaitsee,joten matkustan sinne tässä vielä lomani aikana.pakkohan se on. ja kaikki porukasta jotka käytti mun Palmolivee,ilmottautukoot julkisesti että tiedän lähettää laskun:). Kiitos kaikille!Ensi vuonna uudestaan,jos BreikkiHirmu kutsuu. Vähän on epävarma olo sen suhteen:D. Hummani hei!

Enrique (anon, 11.07.2007 18.40)

Aivan mahtavaa! Miettikäähän:
Mä sain uida sateen kanssa Oulujärvessä, tanssahdella hauessa, kuunnella Paulaa ja Johannaa niin läheltä, laulaa timantissa, tutustua mahtavaan mimmiin, Rauhaan, voittaa flip cupissa koko ajan, tunkea kuusi vaahtokarkkia yht aikaa suuhun, herättää hiljaisella hiihtäjällä koko porukan aamuyöstä, käyttää Sinikan palmoliveä niin monta milligrammaa ja nähdä hyvin monta Pepe Åhman-kampausta..
Kiitos teille kaikille näistä muistikuvista!Ja..
ON VASTAUS VAIN YKSI: LAPIN SUVI!
Enrique

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu