PirttiHirmun Päiväkirja

Mä kuuntelin Paulaa....!!

14.07.2007 20.37 - matkustus 

Oulun Valkosipuliyössä esiintyi Paula "Aikuinen Nainen" Koivuniemi! Hitto se on hyvä! Se on siis niin hyvä esiintyjä, että huh huh! Päästiin "Muken" ja "Rauhan" kanssa eturiviin ku oltiin rohkeita tarpeeksi ajoissa! Paula lauloi kaikki vanhat hyvät ja pisti pari uuttakin väliin - ei liikaa ollu onneksi uusia, pysty hyvin laulamaan mukana!
Sain hyvää kuva- ja videomatskuakin Paulasta, mut miten mä saan ne tänne teidän kaikkien nähtäväksi, en osaa laittaa kuvaa tänne!! JUNTTI! Yritin jo mut en tänne mitään tullu!!
Siellä torilla törmättiin sitten myös "Sarppaan", joka oli nähnyt koko meidän sakin lauantaina "Hauessa!" Että maailma on pieni ja miten se voi tunnistaa mut yhtäkkiä Oulussa??? En käsitä!!Sarppa oli melekone nainen, sanoisinko että aika äänekäs!! Sarpan seurassa oli "taiteilija Jukka" joka on kuulemma tehny tai suunnitellut ainakin Paulan 40-vuotis juhlakiertueen vaattet ja käsin ompelee paljetit "Tanssii Tähtien kans" ohjelmaan! Siellä oli myös yx niistä tanssijoista, siis hirveesti julkkiksia!! Mitäs "Baby.S" tähän sanoo, että mulla on kuva musta ja "taiteilija Jukasta" - kuka muuten johtaa tätä "kesäkuva julkkiksen kans kisaa???"
Nyt sitä ollaan jo sit himassa! Kotiin on kyllä aina kiva tulla!

Comment

Comments

sinikka (anon, 14.07.2007 23.48)

Baby S. tais nukkua tuonkin Paula-laatuajan Von kyljellään, saatan uskooo!

sinikka (anon, 14.07.2007 23.51)

Eih! nyt sekotin Babyt ja Von BeeKoot. Anteeksi Von ylhäisyys ja Baby.

BabyS (anon, 15.07.2007 09.39)

Sinikka oot NIIN lomalla..sen huomaa:). Mä sanon et tulen häviämään sen kisan. Tai sit yllätän. hmm..missähän törmäis Jutiin;).

PirttiHirmu (anon, 15.07.2007 19.40)

Jutiin voit törmätä vain ja ainoastaan Mansessa!
Turussa saattaa olla muutama julkkis potkimasa pallua viikon päästä! Tuu sinne tsiigaan!!!

sinikka (anon, 15.07.2007 22.52)

kyllä torella baby oon lomalla:). turussa on ainaki matti ja teppo:)! voi ku sais niiden kans kimppakuvan! lähen metsästään heti ku sinne pääsen.Hirmu, en ehkä ehdi peleihi,mut se taitaa olla vaan plussaa meidän jengille:D!

BabyS (anon, 16.07.2007 10.13)

kimppakUva matin ja tepon kanssa,aina hyvä idea;).Ois myös ihanaa saada kuva kiprusofista,se on KOMEE!Mulla taitaa olla liian vähän pokkaa ainakin tähän kisaan:(..

BabyS (anon, 16.07.2007 12.57)

tarvitsen myös vähän lisätietoa säännöistä..tarkoitatko Hirmu että siis turussa voi törmätä julkkispelaajiin?! mähän voitan tän kisan helposti,jee!!

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu