PirttiHirmun Päiväkirja

Pohdintaa..

28.07.2007 08.59 - henkilökohtaiset 

Tour de France - sucks!! Kuinka moni niistä ei käytä? Mä en kyllä arvosta koko kisaa enää pätkääkään, ei huvita kuulla etapppiajojen voittajien nimiä, tallien nimiä eikä koko hela hoidosta yhtään mitään. Urheiluruutukin keskittyi eilen ajallisesti enennän kertomaan Ranskan ympäriajon edellä kulkevasta mainosletkasta!!!Niissä autoissa saattaakin olla rehellisempää porukkaa kuin itse "päänäyttelijät!"
Thairuoka - rocks! Eilen sain taas aitoa thairuokaa!! Sitä vaan vois syödä ja syödä ja syödä!Käsittämättömä hyvää, ei voi muuta sanoo!
Lenkkeily - in! Kaveripiirissäni aika moni on alkanut/lenkkeilee enemmän kuin aktiiviurheilu-uran aikana (sillloin sitä vihattiin ja siitä yrittettiin laistaa kaikin mahdollisin keinoin). Mäkin oon lenkkeily ihan kiitettävästi! Oon päättänyt hölkätä vähintään 3 kertaa viikossa aina niinpitkälle kuin ilmat sallii (mihinkään lumisateeseen mä en TODELLAKAAN lähe)! Muuten mun pitikin teiltä lukijoilta kysyä hyviä lenkkibiisejä? Tahtoisin uudistaa soittimeni musiikin, niin mitä sinne tulee tilalle? Vinkkejä mitä teilllä soi korvissa??
Syksyn uusi harrastus? Mietin vaan et minkä muun harrastuksen sitä aloittais nyt syksyllä? Kiipeily tulee kuvioon-joo, mut mitä muuta olis hauska kokeilla? Ideoita?

Comment

Comments

BabyS (anon, 29.07.2007 10.43)

ala mun kans joogaan..? ja mitä tohon musiikkiasiaan tulee ni näin eilen Kilven livenä ja aloin faniks;),et se soi kohta...haha.

Kilpifani (anon, 29.07.2007 10.59)

Kilpi-Sielut iskee tulta!!!Siinä sulle lenkkibiisivinkki;)..tosin kunnon kilpifanit ei lenkkeile,PERKELE.

Lady M. (anon, 30.07.2007 09.27)

Lady M. uskaltaa olla erimieltä Tourista; katsoo urkkaruudusta mielummin kireäpohkeisia pyöräilijöitä kun satakiloisia kuulajunnumörssäreitä, jotka viiden vuoden päästä saa yhdellä kiven heitolla tontin ja ikuisen urheilijaeläkkeen... Breikkaajien ei muuten tartte koskaan antaa näytettä tanssin jälkeen, voi siis vaan vetää johtopäätöksiä miks Lady M. on vaihtamassa kehää parkettiin =)
Lenkkimusaan vannoutunut Metallicafani suosittelee yhtyeen Master of puppets levyä, hyvien biisien lisäksi etua on se, että biisit kestää viidestä minuutista yli kahdeksaan minsaan, joten jokaisen kappaleen taittuu helposti kilsa ja lenkki tuntuu helpommalta, jos vertaa kolmen minuutin radiopoppeihin, joissa hyvä biisi kestää vaan 800metriä =)

PirttiHirmu (30.07.2007 18.56)

Tottahan se on että enemmin katsois tiukkavartaloisia pyöräilijöitä kun pullamössö mörssäriä, mutta minkälaiseen muottiin nuo mörssärit saataisiinkaan kaikella tuolla doping pumppaamisella mitä nou fillaristit harrastaa?? Taas epäilään että koko kisan vienyt Contador olisi kuitenkin taas yksi heistä...

Lady M. (anon, 31.07.2007 07.58)

Eipä ollut Tiisanojan Villekään kovin tiukassa kunnossa vaikka oli kiellettyjä aineita vetänyt, että tuskimpa siihen vaikuttaa. Mutta ennen kun WADA on mun ovella, yhdyn siihen mielipiteeseen, että kilpailut ois kivempia seurata kun ei kukaan käyttäis, mut pyöräily on silti harvoja lajeja joiden huippuja Lady M. arvostaa, nappipurkeista ja letkuista huolimatta. Johtuen pikemminkin kilpailijoiden treenimäärästä ja treenin rankkuudesta, ja siitä että kaikki pyöräilijät ei kuitenkaan käytä, niinkun ei kaikki kuula- tai moukarimörssäritkään.

Kuningatar (anon, 01.08.2007 10.30)

Kuningattaren jalka nousee (useammin kuin aktiiviaikoina) Marilyn Mansonin tahtiin.

sinikka (anon, 01.08.2007 22.37)

no jos ainaki yritettäs ens talvena kerran päästä yhessä hiihtään. se on kyl iso tavote mut yritetään.....

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu