PirttiHirmun Päiväkirja

Opskat hukassa...

08.08.2007 21.24 - matkustus 

Tätä päivää oltiin niin odotettu ja kaikki meni pieleen...!!
Jo aamusta alkaen; mun piti jättä koiranulkoiluttajalle avain, hoin sitä mielessäni koko aamun; "Muista jättää avain! Muista jättää avain!" Mä muistin sen sitten kun oltiin jo menossa Kannelmäen kohdalla Pakosen Mondeolla! Ei muuta kuin käännös kotiinpäin!
Oltiin sovittu Enriquen kanssa treffit tiettyyn Espoon satamaan mistä meidän piti mennä tosiaan aikataulujen mukaan... Espoossa ikänsä asunut Enrique neuvoi meidät väärään satamaan, eikä sinne mitään saaristovenettä ikinä saapunut (klo 9 tosiaan seistiin eväsnyssyköiden kanssa siellä)!! Ei muuta kuin yhdellä autolla seuraavaan satamaan joka oli sitten se oikea! Päästiin veneeseen ja matkattiin Isoon Vasikkasaareen. Aika kova tuuli oli ja etsimme saaresta sopivaa paikkaa mihin asettua. Löysimme mielestämmme kivan luodon nokan johon levitimme pöytäliinan ja kaikki eväät. Kukaan meistä ei tarjennut kuitenkaan ottaa bikinisilleen, sen verran kovasti tuuli! Enriquella ei salaatitkaan pysyneet lautasella vaan ne singahti metsikköön. Vajaa 100 metrin päässä pari naista makas kuitenkin bikineissä ja huomasimme ettei tuuli tuivertanut yhtään heidän hiuksiaan.. siispä sinne, mutta vasta kun eväät oli syöty! Ei hitto mikä mesta tää viereinen paikka oli!! Ei tuullut yhtään ja aurinko lämmitti ihanasti. Ihan huippu paikka!! Siinä sitten paistateltiin lihaamme ja kävästiin myös uimassa MERESSÄ! Eka kerta mulle tänä kesänä!!
Oltiin mietitty, että lähdemme takaisin mantereelle 14 aikaan (autot olivat siis kahdessa eri satamassa), mutta laiskuuttamme ei viitsitty mennä tarkistamaan aikataulua vaan luotettiin, että niitä menee vartin välein suurin piirtein. Tultiin lähtöpaikkaan ja pian meille selvis, että A) ollaan vartti myöhästytty B) seuraava laiva menee 1.5 tunnin päästä sinne missä auto on ja C) me ei todellakaan päästä mitenkään autolle vasta kuin 1.5 tunnin päästä. Päätettiin ottaa eka vene ja mennä taksilla autolle!!!Siitä vielä autolla toiseen satamaan missä oli Enriquen auto.... Että sellanen reissu...
Ja mä en edelleenkään päässy saaristoristeilylle vaan näin&koin saman saaren kuin viime vuonna. Tää oli SAARIRISTEILY!!!Ja me oltiin niin HUKASSA koko päivä!

Comment

Comments

Lady M (anon, 09.08.2007 08.15)

Jos oisitte kysyny Lady M:ltä neuvoa Espoon satamaan, oisitte löytäneet perille helposti, esimerkiksi näitä ohjeita noudattaen;
Ensin Porvooseen päin, sitten Hämeenlinnan kyltistä vasemmalle Kouvolan suuntaan, sit Espoossa Punavuoreen päin ja merta kohti, eli Viron suuntaan.....

PirttiHirmu (anon, 09.08.2007 09.05)

Nii-in, hitsi ku mä en muistanu et sä oot ollu oppaana Espoossa kesäisin! No, ens vuonna sit! Joko sä oot valmistutunut viikonloppuun? Pussihousut jalkaan ja menox!!

Etana (anon, 09.08.2007 11.19)

joo ton enriquen suunnistus taidot niin tiedetään...vaikka onkin asunut KOKO ELÄMÄNSÄ ESPOOSSA=)! ihme et osas neuvoo teitä edes satamaan, hih.

Lady M. (anon, 09.08.2007 11.59)

Lady M. ois silittäny pussihousunsa viikonlopuks, mut arpaonni ei suosinut Turussa eikä talosta löydy edelleenkään kunnollista rautaa =D Mutta ryppyiset housut rules, kukaan ei ehdi nähdä rytyn ryttyä, kun Lady M. breikkaa menee pitkin nurtsia - Hasta luego!!!

PirttiHirmu (anon, 09.08.2007 16.21)

Voi ei!! Onko nylkytystä tiedossa, että osaan varautua...ja varoittaa muitakin?!?!

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu