PirttiHirmun Päiväkirja

Kortti naapurilta

21.08.2007 19.49 - asuminen 

Eilen löytyi postilaatikosta ylläri: naapurin Mummo oli laittanut postikortin, jossa luki näin:" Ihan ystävällisesti kysyisin mistä se häirintä johtuu, kun rupee nukkumaan , niin alkaa pauke ei tässä iässä jaksa enää kuunnella, joku ratkaisu täytyy löytyä, vaikka paineellakin (tai päivälläkin, en saa oikein selvää käsialasta). Jotain pahaa kait olen tehnyt, tietysti sama on vuosia jatkunut. Mistä se johtuu?"
- No, minähän kävelin ovikelloa soittamaan ja keskustelemaan asiasta. Olin ensiksi hieman tuohtunut, mutta jutusteltuamme hetken huomasin, että Mummu höpöttää aika pahasti kaikenlaista sekavaa, mua alkoi lähinnä säälittämään. Kuulemma telkkarin sammuttamisen jälkeen alkaa pauke ja "ne tietää kun liikautan kättänikin!Miten ne sitä ohjaa?"
Tuumasin illalla, et pitäisköhän ostaa Mental wearin paita Mummolle, jossa lukee "I hear voices".
Pace jumppatunti oli esittelytunti ja porukkaa oli pienessä tilassa aika paljon, kaikki ei ees mahtunu kokeileen laitteita. Laitteet oli hydropaineella toimivia yksinkertaisia vempeleitä, joista osta muistutti ostoskanavan laitteita. Päätettiin kuitenkin Pakosen kanssa alkaa käymään tunneilla kerta viikkoon, joten Baby S. mukaan vaan!!

Comment

Comments

BabyS (anon, 21.08.2007 19.59)

Joo tuun mukaan:)..eihän se kasvata lihaksia? Ja nyt lopetatte sen paukutuksen,antakaa mummun nukkua.huh.Oota vaan mitä postia saat joulun jälkeen;)..

PirttiHirmu (anon, 21.08.2007 22.17)

Ai niin! Voi ei! Postilaatikko varmaan tulvii (joulu)kortteja ;)!!

E-Bar (anon, 23.08.2007 20.29)

Aikooko Baby-S otella kun se ei halua kasvattaa lihaksia? Jos haluat Baby pudottaa painoa niin tuu ihmeessä meidän rytmiryhmän kaa breikkiin me tiputettiin eilen Enriquen ja Lady M:n kaa ainakin 6kg yhteensä pelkästään hikoillen...Mä en oo KOSKAAN hikoillu NIIN avoimesti ;-) Pirttihirmukin vois tulla sinne tavoitteena vois olla vaik se takaperinkuperkeikka...

Owe (anon, 23.08.2007 23.09)

Anal-yysi:

Kuulostaa siltä, että mummo kärsii skitsofreniasta. Toi käden liikutus-homma viimeistään meni vähän överiksi. Mutta kuinka ollakkaan...mun mummolla on sama ongelma (ei skitsofrenia vaan pauke).

Ilmiö johtuu ehkä siitä, että telkkarin "kori" eli muovikuori elää kun tv on päällä ja lämpenee. Kun telkkarin taas sammuttaa, muovi(tai joku muu osa) alkaa taas vaihtamaan muotoaan, josta seurauksena on pauke. Mummo ehkä syytti teitä, koska ei kuule kovin hyvin eikä siten osaa paikallistaa äänilähdettä televisioon.

Toi käden liikuttaminen jäi kyllä vaivaamaan. Herranjestas. Ehkä mummo on heilutellut raajojaan ja samalla on pauke alkanut. Nyt se kuvittelee, että te kyttäätte sitä ja aina kun raaja heilahtaa, alatte paukuttamaan...tuhmat.

PirttiHirmu (24.08.2007 12.39)

Kiitokset Owelle tuesta, olen saman analyysin kannalla - skitsofrenian oireita ilmiselvästi!

Mitä breikkiin tulee niin käykää te nyt vaan rauhassa se kurssi ja opetelkaa lajin salat!
Mä pysyn katu-uskottavana ja opettelen yksin matkimalla muita. Onhan mulla se yks tummamies yksityisopenakin. Mä en niin hirveesti haluu tuoda tätä asiaa esille!

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu