PirttiHirmun Päiväkirja

Vaihtoehtoilta

25.08.2007 22.57 - ruoka 

Oli ihanaa herätä aikaisin tänään ja nauttia viikonlopusta: surffailin netissä ja varasin junaliput ens viikon virkamatkalle!Kämppä siivottiin ja pöytä katettiin, sauna päälle ja grilli läpöiseksi. Baby S. tuli kylään ja vietettiin vaihtoehtoinen ilta (ryyppämisen sijasta)!
Pelattiin Sportti Buzzia ja katteltiin tv;tä kunnes Rauha kysäs: "Mitä sitä ihmiset tekee lauantai-iltana muuta ku on baarissa ja ryyppää???? -Mennään keilaamaan!" Babyn ja mun katseet kohtas ja revettiin nauruun.!!KEILAAMAAN! "Mennään leffaan tai vuokrataan leffa!" - Hyvä idea, mut keskustaan olis turha yrittää autolla kun on Taiteiden yö ja Rauha oli oikeestaan jo tutkinut, että mitään hyvää vuokraleffaa ei olis tarjolla. "LEIVOTAAN!"
HÄH? Babyn kans meinattiin tukehtua nauruun. "Mitä me leivottais? - Tiikerikakku ja syötäis se taikina! - Haeppa ne sun reseptikirjat ja katotaan mitä leivotaan! Suklaaneliöitä!-Joo, hyvä idea, leivotaan niitä!"
Uskokaa tai älkää niin Baby ja Rauha leipoi pellillisen suklaaneliöitä! Niin kuohkeita ja niin hyviä! Kokeilkaa tekin tällaista vaihtoehtoiltaa, hauskaa ja leppoisaa!

Comment

Comments

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu